- Takımı
- Galatasaray
sana kırmızı çok yakışıyor
Nina Ricci demiş ki:sana kırmızı çok yakışıyor
Nesi var lem Liv Tyler'ınSarkoLata demiş ki:Bro o imzadaki hatn ne ya şişme gibi
Yaptım gittiSnowFlake demiş ki:hadi hamza yapabilirsin 1 tane daha
hmzsnmz demiş ki:Tarih :15 Haziran 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 16000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 16000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
+3k post spor haberlerineToxicated demiş ki:16001 olmuş. İnsan 16k 'nın tadını çıkarır en azından Zati şu topice bak abi yaa kesin 16k nın 1k sı burdadır
Benim postlarımı mı sayıyorsunuz lemMinotoche demiş ki:7.vitese takmış gidiyorsun örtmenim yavaş
+3k post spor haberlerineToxicated demiş ki:16001 olmuş. İnsan 16k 'nın tadını çıkarır en azından Zati şu topice bak abi yaa kesin 16k nın 1k sı burdadır
SnowFlake demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Tarih :15 Haziran 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 16000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 16000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
31kAvenger demiş ki:Voov grattzz hamza 16k nın 2katının 1k eksiği kadar yaptığınıda görürüz inş
SnowFlake demiş ki:hmzsnmz demiş ki:
Kısmet artıkAvenger demiş ki:Voov grattzz hamza 16k nın 2katının 1k eksiği kadar yaptığınıda görürüz inş
Kimse bana imza yapmıyor üüüüSarkoLata demiş ki:31kAvenger demiş ki:Voov grattzz hamza 16k nın 2katının 1k eksiği kadar yaptığınıda görürüz inş
Bro Şu Liv tyler mıdır nedir değiştir ya oyuncağa benziyor
hmzsnmz demiş ki:Tarih :26 Haziran 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 17000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 17000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Avasin demiş ki:
Bu 1k yı 11 günde geçtim diğeri biraz daha uzun sürer gibi sanki ama bakalımSnowFlake demiş ki:aSdF 18k'da görüşmek üzere
Hayır hayır katılmıyorum bir robot değilim ben Sadece sitede daha fazla vakit geçirme fırsatım var o kadar ^^ARKO demiş ki:11günde 1k mesaj atmış ya pufff ortalamaya vursan günde 100 mesaj eder nerdeyse
Post Machine