hayırlı olsun hamza
PS:sen insan değilsin yani 11 günde 1K post insan biraz yavaş gider forumdaki arkadaşlarına karşı ayıp oluyor
PS:sen insan değilsin yani 11 günde 1K post insan biraz yavaş gider forumdaki arkadaşlarına karşı ayıp oluyor
SLauGHTeR' demiş ki:nice k lara ^^
Neyim ben he neyim söyleFahmlugat demiş ki:hayırlı olsun hamza
hmzsnmz demiş ki:Tarih :7 Temmuz 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 18000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 18000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Teşekkürler , darısı başına hacımAvasin demiş ki:hacım 18 k nın resmini ben çekecektim ama =) ..
Hayırlı olsun bro. Darısı benimde başıma =)
aminnnnhmzsnmz demiş ki:Teşekkürler , darısı başına hacımAvasin demiş ki:hacım 18 k nın resmini ben çekecektim ama =) ..
Hayırlı olsun bro. Darısı benimde başıma =)
Ps. look at ur inbox
Mike Shinoda demiş ki:Vay vay vay hayırlı olsun
Biliyorum biliyorumBrendiBelle demiş ki:Uyuz oluyorum sana tosba
Bro gelde kafayı yeme yaARKO demiş ki:Günde neredeyse ortalama 100 mesaj atıyorsun yok böyle bir post machine ya
Daha 3 gündür yavaşladım bro ya ofiste her daim bakamıyorum -bugün hariç-ARKO demiş ki:Günde neredeyse ortalama 100 mesaj atıyorsun yok böyle bir post machine ya
Post sayın kadar konuş bundan sonra olur muBrendiBelle demiş ki:Bro gelde kafayı yeme yaARKO demiş ki:Günde neredeyse ortalama 100 mesaj atıyorsun yok böyle bir post machine ya
Yeaah sözümüzün adamıyızFre3sTyLe demiş ki:Hayırlı olsun bro , yetişicem dedin yetiştin
BrendiBelle demiş ki:Uyuz oluyorum sana tosba
Esprilerine.hmzsnmz demiş ki:Neye uyuz oluyorsunuz yahu sayemde 1er post daha atıyorsunuz
De get ulenAdith demiş ki:Esprilerine.hmzsnmz demiş ki:Neye uyuz oluyorsunuz yahu sayemde 1er post daha atıyorsunuz
TeşekkürlerDoNJuaN demiş ki:güzel özgeçmiş :) başarılar..
Özellikle post kasıyım diye uğraşmıyorum ki. Bilgisayar başında ne kadar çok kaldığımla alakalı ^^Fahmlugat demiş ki:sevgili fanatik beşiktaşlı kardeşim hayırlı olsun
PS:Olum tamam anladık kasıyosunda bu kadarda seri olma ayıp sitede diğer adamlara her hafta 1K post 500 tane kas neyine yetmiyo