hmzsnmz demiş ki:
Fahmlugat demiş ki:
sevgili fanatik beşiktaşlı kardeşim hayırlı olsun :kalp: :beer:
PS:Olum tamam anladık kasıyosunda bu kadarda seri olma ayıp sitede diğer adamlara her hafta 1K post 500 tane kas neyine yetmiyo :P makara: :mrgreen:
Özellikle post kasıyım diye uğraşmıyorum ki. Bilgisayar başında ne kadar çok kaldığımla alakalı ^^

Ps. Teşekkürler hacım :beer: :kalp:
Ahahah post kasmıyorum der bak. :mrgreen: :mrgreen: Lütfen gidip asdf,qwer topiclerine bi göz atın.Her sayfada hmzsnmz var. :twisted: :twisted:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hmzsnmz demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Tarih :22 Temmuz 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 19000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 19000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.​

en büyük rakibim misin bro wallahi helal olsun sıkı rakam saygı duymak lazım :buddha:

extraloob demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Tarih :22 Temmuz 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 19000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 19000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.​

en büyük rakibim misin bro wallahi helal olsun sıkı rakam saygı duymak lazım :buddha:

1) extraloob :arrow: 72702
2) hmzsnmz :arrow: 19002

8)

Takımı
Besiktas
Oo maşallah hamza abi baya yol kat etmişsin 1. sayfadan beri bakıyorumda cidden; nerdeeen nereye..

Yukarı Alt