biz daha 40 larda sürünnelim sen 5k ya ulaş
vay be hacım,neredennn nereye.ne kadar çabuk geçiyor zaman.ilk mesajlardan itibaren okudumda.pehh ya, herşey fazla hızlı yaşanmışhmzsnmz demiş ki:Tarih :26 Aralık 2008
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 6000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.Bu kez arayı biraz fazla açık tutum ^^ Lakin sebepler mağlum :?
Sitede de 1.5yılı doldurdum. Herkeşlere nasip olması dileğiyle .
Aynen zaman ne kadar da çabuk geçiyor... Topic tee 9. sayfaya düşmüş ^^ Bir edit ile hortlatayım dedim xDWindTalker demiş ki:vay be hacım,neredennn nereye.ne kadar çabuk geçiyor zaman.ilk mesajlardan itibaren okudumda.pehh ya, herşey fazla hızlı yaşanmış
Post Machine ? hacım 1 k için aradan geçen süreye bak ^^ Lakin haziran ayında hızımı aldım geliyordum :) kiii orada bıraktım işte ^^ yoksa şu ankini tahmin edemiyorum xDWax Whine demiş ki:6k olmuşsun Hamza Seni Post machine senii
Hayırlı olsun.
Herkeslerden beklerdim bu lafı ama senden beklemezdimhmzsnmz demiş ki:Ps: Post , post dediğin nedir be gülüm , İnsan ol kafi
Onur, Hamza'ya video izletecektin.Wax Whine demiş ki:Herkeslerden beklerdim bu lafı ama senden beklemezdimhmzsnmz demiş ki:Ps: Post , post dediğin nedir be gülüm , İnsan ol kafi
Hamza bi ara hatırlat sana bir video izleteceğim.
Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
Her zaman söylüyorum. Post sadece profilinin biraz daha kabarık gözükmesini sağlar. Başka bir halta yaradığı yok. Dert etme kendine yani postunun azlığınıazrailx demiş ki:Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
siz 100kları görceniz biz daha 1 k yı göremedik be hacım
beraberlik amacıyla yazmıştımazrailx demiş ki:Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
siz 100kları görceniz biz daha 1 k yı göremedik be hacım