Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
İyykiii doğduuuuuuuuunnn gördünmü 25 olduuun
Ya ben? :/ xDJolly Joker demiş ki:Nice birlikte mutlu yıllara hazmacım.
Sensiz olur mu tospacan..Wax Whine demiş ki:Ya ben? :/ xDJolly Joker demiş ki:Nice birlikte mutlu yıllara hazmacım.
Jolly Joker demiş ki:Nice birlikte mutlu yıllara hazmacım.
Wax Whine demiş ki:İyykiii doğduuuuuuuuunnn gördünmü 25 olduuun
Sağolun arkadaşlarMisproject demiş ki:Nice senelere.
TeşekkürlerGLaViE_KiNG_ demiş ki:Hayırlı olsun
ps:bende çok çaktırmıyom ama 2 yıl olacak 6 gün sonra
hmzsnmz demiş ki:Tarih :25 Haziran 2009
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 7000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 7000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Benim de 8k post.a az kalmışhmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Tarih :25 Haziran 2009
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 7000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 7000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle. :muck
Ula adam bir tebrik eder , direk kendini yazmışsınWax Whine demiş ki:Benim de 8k post.a az kalmışhmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Tarih :25 Haziran 2009
Paylaşımlı , paylaşımsız , 7000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle. :muck
Tebrikler xDhmzsnmz demiş ki:Ula adam bir tebrik eder , direk kendini yazmışsın
Bro ne adamsın sen sabah sabah varyaWax Whine demiş ki:Tebrikler xDhmzsnmz demiş ki:Ula adam bir tebrik eder , direk kendini yazmışsın
Teşekkürler hacımTwiLighT demiş ki:2k yaptım ben de
tebrikler hamzacım
Teşekkürlerzeki_ce demiş ki:Tebrikler Hamza sönmez.
Nasıl iyi salladım mı nickini
mod derken ?revelotion demiş ki:senin mod olma zamanın gelmiş
Bırak Hmz adam post kasıcak yer arıyorhmzsnmz demiş ki:mod derken ?revelotion demiş ki:senin mod olma zamanın gelmiş
Halkın sesini dinlemelisin kuzum in bir kat aşağıhmzsnmz demiş ki:mod derken ?revelotion demiş ki:senin mod olma zamanın gelmiş