Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
@azrailx
Post işin tuzu biberi ^^ Mühim olan bu güzel ailenin sıcaklığını hissetmek
Ps: nasıl bir cümle oldu öyle ^^
Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
Fazla sıcak hissetme hamzacım yakma milleti.hmzsnmz demiş ki:Lithium demiş ki:hayırlı olsun hep beraber nice 100klara
@azrailx
Post işin tuzu biberi ^^ Mühim olan bu güzel ailenin sıcaklığını hissetmek
Ps: nasıl bir cümle oldu öyle ^^
Quensis demiş ki:Fazla sıcak hissetme hamzacım yakma milleti.
Ps:Hayırlı olsun
Hakan nerde ya?hmzsnmz demiş ki:Quensis demiş ki:Fazla sıcak hissetme hamzacım yakma milleti.
Sağol kuzucuk_tr xD
FeeL demiş ki:big nob Hamza... Hayırlı olsun,nice 6 k postlara hacım,ama hep beraber...
Ula ne zaman hatırlasam gülmekten yarılıyorum xD , o gün neydi öyle yahuWax Whine demiş ki:Hakan nerde ya?hmzsnmz demiş ki:Quensis demiş ki:Fazla sıcak hissetme hamzacım yakma milleti.
Sağol kuzucuk_tr xD
Tospa dün gece de güzeldi ama sen yoktun meydanda.Ula ne zaman hatırlasam gülmekten yarılıyorum xD , o gün neydi öyle yahu
Ah ulan kaçırmışım xD 3ünüz yine muhabbeti çevirmişiniz ^^ Ahh ben olacaktım ki orada , yakardım ortalığıQuensis demiş ki:Tospa dün gece de güzeldi ama sen yoktun meydanda.
Ps:Bak facede profilimdeki videonun altına.
Yarın Onur yazar bi durum eğleniriz yinehmzsnmz demiş ki:Ah ulan kaçırmışım xD 3ünüz yine muhabbeti çevirmişiniz ^^ Ahh ben olacaktım ki orada , yakardım ortalığıQuensis demiş ki:Tospa dün gece de güzeldi ama sen yoktun meydanda.
Hacım dünkü tartışma ben kimi aldatıyorum? Kız arkadaşımı basketbolla mı yoksa basketbolu kız arkadaşımla mıhmzsnmz demiş ki:Ah ulan kaçırmışım xD 3ünüz yine muhabbeti çevirmişiniz ^^ Ahh ben olacaktım ki orada , yakardım ortalığıQuensis demiş ki:Tospa dün gece de güzeldi ama sen yoktun meydanda.
ZuhahahaQuensis demiş ki:Yarın Onur yazar bi durum eğleniriz yinehmzsnmz demiş ki:Ah ulan kaçırmışım xD 3ünüz yine muhabbeti çevirmişiniz ^^ Ahh ben olacaktım ki orada , yakardım ortalığıQuensis demiş ki:Tospa dün gece de güzeldi ama sen yoktun meydanda.
Ty dude xDhmzsnmz demiş ki:@Wax Whine
Hacım hayırlı uğurlu olsun
Yeşilllllll yeşil , yeşilllllllllll yeşil xD
Darısı sana desene lanWax Whine demiş ki:Ty dude xDhmzsnmz demiş ki:@Wax Whine
Hacım hayırlı uğurlu olsun
Yeşilllllll yeşil , yeşilllllllllll yeşil xD
hayırlı olsun, nice yıllarahmzsnmz demiş ki:Tarih :14 Mayıs 2009
- Resim Silinmiş.
1.Post ,1000.Post ,2000.Post ,3000.Post ,4000.Post ,5000.Post ,6000.Post derken sitede 2 yıl olmuş. İlk postundan son postuna dek çok güzel zaman geçirdim bu sıcak ortamda.Temennim bunun devam etmesi.Bu aileye katılmamı ve bu aileden kopmamamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum ^^
XER0 demiş ki:hayırlı olsun, nice yıllarahmzsnmz demiş ki:Tarih :14 Mayıs 2009
- Resim Silinmiş.
1.Post ,1000.Post ,2000.Post ,3000.Post ,4000.Post ,5000.Post ,6000.Post derken sitede 2 yıl olmuş. İlk postundan son postuna dek çok güzel zaman geçirdim bu sıcak ortamda.Temennim bunun devam etmesi.Bu aileye katılmamı ve bu aileden kopmamamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyorum ^^