Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Şu macro varya . o macroyu kullandığımız bi program vardı otomatik klavyeye basan . Neydi onun adı ya

yaw ne calismasi :lol:
bende link kırık :lol:
acaba sizdede oylemi yoksa
benim bilgisayardami bir hata var?

BU VERDİGİNİZ BOT BEDAVAMİ PARALİMİ ARKADASLAR BENDE T.BOT CALİSMİYOR YENİ SURUMDE ACİL YARDİM

hersey normal girdim oyundayım auto turining tuşuda gelio maşallah nubotuda acıyorum onuda ayrladım oda super calışıyo butun skilleri basıyor gel görki auto turninge bassanda basmasanda deişen bişi olmuyo Nedeninia cıklayan olursa sevinirim ayarlarımı yaptım daha önceden zaten para verip kullanıyodum ayarlar var kendim yeniktende yaptım start tusana bassanda basmasanda deişen birşey yok 2.si sskiller gözükmüyo gozuksede önemli deil ama yani sadece nubot calısıyo arasında baq saglayamuyorum auto turninge basınca calısmamısnın sebebi nederi dallmıyo hic bişeye şehree gidiyom ordada kıpırdamıyor ama nubot calısıyo bi canavara tıkladımmı hemem skilleri basıyo dalıyo aama işte srobot bunuyapmıyo atack vermiyo dogal oalrakta nubot ole beklio sro botun canavarı secmesini YArdımm

ya nubotla ilgisi dogrudan yok zannımca ama bende srobot skiller gozukmuyo ve yaratıklara dalmıyo ...buff sikillerinde sıkıntı yok...neden olabilir? bilen bi arkadas yardımcı olursa sevinirim

hersey normal girdim oyundayım auto turining tuşuda gelio maşallah nubotuda acıyorum onuda ayrladım oda super calışıyo butun skilleri basıyor gel görki auto turninge bassanda basmasanda deişen bişi olmuyo Nedeninia cıklayan olursa sevinirim ayarlarımı yaptım daha önceden zaten para verip kullanıyodum ayarlar var kendim yeniktende yaptım start tusana bassanda basmasanda deişen birşey yok 2.si sskiller gözükmüyo gozuksede önemli deil ama yani sadece nubot calısıyo arasında baq saglayamuyorum auto turninge basınca calısmamısnın sebebi nederi dallmıyo hic bişeye şehree gidiyom ordada kıpırdamıyor ama nubot calısıyo bi canavara tıkladımmı hemem skilleri basıyo dalıyo aama işte srobot bunuyapmıyo atack vermiyo dogal oalrakta nubot ole beklio sro botun canavarı secmesini YArdımm

cvp nerde hata yapıyorum yada eksik olan şey nedir ? cok kücük bi yerde hata yapıyorum ama nerde işte :lol:
biri sesimi duysun !!!

Bu Dosyalarda virüs war ama nod32 gıbı programınız warsa bulup sılecektır modlara duyrulur bı taratın....

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt