Server değiştirdim demiştiniz. Eski serverinize bi denermisiniz aynı şey olacakmı ?
Lagdan dolayı dc aldığını düşünüyorum. Eski serverinda sorunsuz çalışıyor.badsoul41 demiş ki:Sorunsuz çalışıyor eski serverımda yeni serverda sürekli dc yiyorum
fast trainingi kontrol ettim işaretli değil programlar güncel yeni versiyonu silip tekrar defalarca kurdum daha ne yapmam gerekiyor :SSeljukEmpire demiş ki:Lagdan dolayı dc aldığını düşünüyorum. Eski serverinda sorunsuz çalışıyor.badsoul41 demiş ki:Sorunsuz çalışıyor eski serverımda yeni serverda sürekli dc yiyorum
Eski serverda yapmayıp yeni serverda yapıyorsa sorununuz lagtan kaynaklanıyor. Akşam saatlerinde tekrar deneyiniz.badsoul41 demiş ki:fast trainingi kontrol ettim işaretli değil programlar güncel yeni versiyonu silip tekrar defalarca kurdum daha ne yapmam gerekiyor :SSeljukEmpire demiş ki:Lagdan dolayı dc aldığını düşünüyorum. Eski serverinda sorunsuz çalışıyor.badsoul41 demiş ki:Sorunsuz çalışıyor eski serverımda yeni serverda sürekli dc yiyorum
ibot çalıştırmak için viewtopic.php?f=606&t=142685lenkomanyak demiş ki:ibot nasıl çalışıyr yardımcı olursanız
Konuya 1000nci Postu Atmışsın TebriklerNiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü çıkmadıkı botun?
mozaikpasta demiş ki:Konuya 1000nci Postu Atmışsın TebriklerNiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü çıkmadıkı botun?![]()
Buda 1001![]()
1.6v olan işte ben en son 1.3de kalmıstım hem ne önemi var yardım istiyorum siz nereye takıldınızNiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü çıkmadıkı botun?
Sen daha kullandığın botuı bilmiyorsun ki hacım?Araştırmayı biraz bilsen.badmurat demiş ki:1.6v olan işte ben en son 1.3de kalmıstım hem ne önemi var yardım istiyorum siz nereye takıldınızNiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü çıkmadıkı botun?
Buyur Arkadaşım Ne Konuda Yardım İstiyosun söle elimizden geldiğince edelim?badmurat demiş ki:1.6v olan işte ben en son 1.3de kalmıstım hem ne önemi var yardım istiyorum siz nereye takıldınızNiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü çıkmadıkı botun?