Fast Training kontol ediniz. İşaretli ise kaldırınız. İbot sorunsuz çalışabilmesi için tüm programların en güncel olanları kurunuz. Bilgisayarınıza res atıp tekrar deneyiniz.
Yavaş internet bağlantısı ve lagdan dolayıda dc verebilir.

SeljukEmpire demiş ki:
badsoul41 demiş ki:
Sorunsuz çalışıyor eski serverımda yeni serverda sürekli dc yiyorum
Lagdan dolayı dc aldığını düşünüyorum. Eski serverinda sorunsuz çalışıyor.
fast trainingi kontrol ettim işaretli değil programlar güncel yeni versiyonu silip tekrar defalarca kurdum daha ne yapmam gerekiyor :S

badsoul41 demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:
badsoul41 demiş ki:
Sorunsuz çalışıyor eski serverımda yeni serverda sürekli dc yiyorum
Lagdan dolayı dc aldığını düşünüyorum. Eski serverinda sorunsuz çalışıyor.
fast trainingi kontrol ettim işaretli değil programlar güncel yeni versiyonu silip tekrar defalarca kurdum daha ne yapmam gerekiyor :S
Eski serverda yapmayıp yeni serverda yapıyorsa sorununuz lagtan kaynaklanıyor. Akşam saatlerinde tekrar deneyiniz.

eski sürümde yardımalrınız sayesinde girebilmiştim bota ama şimdi use clentless bölümünden connect tıklıyorum serverim geliyo ıd pw yazıp giriyrm karakterim geliyor seçiyorum succesfull login diyor ama run client tıkladımda oyun gelmiyor?
En son sürümünü indirdim bu konudan 19 nisan 2011 olan

en güncel sürümünü indirdim botun use clientlesss ile girmek istiyorum connectte tıklıyorum server ıd pw falan yazdıktan sonra karakterimi seçip run client diyoum normal silkroad acılırken sag alttaki dikdörtgen kutudaki silkroad guard doluyor ama oyun gelmiyo erken çar oyunda gözüküyor

Yukarı Alt