Bejiktajjj demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:
Hs Server İle oyuna girmek;

Arkadaşlar öncelikle indirdiğimiz Hs Server isimli dosyayı açıyoruz ve içindeki dosyaları Silkroad klasörünün içerisine kopyalıyoruz. Sonra ProjectHax adlı dosyayı açıyoruz. Burada Custom yaparak ibotta yazan port numarasını giriyoruz. Sonra patch diyoruz. Sonra Hackshield adlı dosyayı açıyoruz ve Launch SRO diyoruz. Silkroad açıldıktan sonra kapatıyoruz silkroadı. Sonra İbottan açıyoruz. İbottaki port numarasını Edx loadere giriyoruz ve Launch diyoruz. Oyunumuz başlıyor.

Herhangi bir sorun olursa lütfen belirtiniz.

Ps: İyi oyunlar.
Login Port 16000 yazıyor bende :D nasıl bualacam ibottaki port numarasını nasıl bulacam
Login Port 16000 yazıyor bende :D nasıl bualacam ibottaki port numarasını nasıl bulacam

ewet aynen arkadaşın dediği gibi eski ibot klasöründeki srodir dosyasını ( hani silkroadın yerini gösteriyoduk ya o işte ) yeni ibot un içine atıyoruz

BEYLER SROİNDİR PROBLEMİ OLANLAR İÇİN METİN BELGESİNİ AÇIN SİLİN VE C:\Program Files\Silkroad\SRO_client.exe YAPIŞTIRIN !

extraloob moderatörleri size sesleniyorum bu botu ilk kullandığımda videolu anlatımla ilk kullanışımda hiç sorun yaşamadım.. bi video hazırlayıp herşeyi baştan sona anlatırsanız kimsenin sorun yaşayacağını zannetmiyorum bu konuyu takipte kalacam şimdiden teşekkürler..seviyorum sizi :D

üj bej atında video hazırlayayım :D Şaka bi yana moderatörler hazırlar belki ben beleşe yapmam karakter satmıyoruz, hacklemiyoruz üj bej bizde kazanalım :P (şaka, şaka)

ya herşey tamam ama sro baslamıor launcha tıklıorm sro guard gelior sonrasınra dc :S oyuna giremiyorm bi yarım edermisnz

şuan tüm programlar yönetici konumunda ancak sorun hala aynı sro baslama ekranı geldiğinde dc verior oyuna girmior bi türlü dediğiniz hersey eksiksiz... :S

BEYLER 1SANİYENİZİ AYIRIN ...
ŞUAN İBOTTAN NORMAL Bİ ŞEKİLDE ÇARINA GİRİP KASABİLEN VARMI ?
BİRİSİ YARDIMCI OLSUN "teamviewer" İLE BİZİMDE PROBLEMİMİZİ ÇÖZSÜN . YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

Yukarı Alt