![]() |
Bunu dener misin hacım değişen birşey olacak mı?emrenqin demiş ki:Dc Problemi war Çara Girer Girmez Dc... :S
Login Port 16000 yazıyor bendeBejiktajjj demiş ki:Login Port 16000 yazıyor bendeSeljukEmpire demiş ki:Hs Server İle oyuna girmek;
Arkadaşlar öncelikle indirdiğimiz Hs Server isimli dosyayı açıyoruz ve içindeki dosyaları Silkroad klasörünün içerisine kopyalıyoruz. Sonra ProjectHax adlı dosyayı açıyoruz. Burada Custom yaparak ibotta yazan port numarasını giriyoruz. Sonra patch diyoruz. Sonra Hackshield adlı dosyayı açıyoruz ve Launch SRO diyoruz. Silkroad açıldıktan sonra kapatıyoruz silkroadı. Sonra İbottan açıyoruz. İbottaki port numarasını Edx loadere giriyoruz ve Launch diyoruz. Oyunumuz başlıyor.
Herhangi bir sorun olursa lütfen belirtiniz.
Ps: İyi oyunlar.nasıl bualacam ibottaki port numarasını nasıl bulacam
arkadaşım iyi msn ??darknecromancer demiş ki:üj bej atında video hazırlayayımŞaka bi yana moderatörler hazırlar belki ben beleşe yapmam karakter satmıyoruz, hacklemiyoruz üj bej bizde kazanalım
(şaka, şaka)
Değiştirmenize gerek yoktur.darknecromancer demiş ki:port numaraları aynımı yani loader ve ibotun. Patch yaparkende ben port numarasını ibot ile aynı yapmıştım.