sweet76 demiş ki:Cook tşk ederim eyw.
İbotu iki ayrı yere farklı şekilde klasör içine aldınız mı?Çözüm olarak Silkroad klasörünü kopyalayınız.Ardından 2 ibot'u farklı olarak clientlerini tanıtınız.Sorun çözülecektir.rastaaa demiş ki:Aynı şekilde yaptim 1. client açildi 2. cileint için ayarlamalari yaptikdan sonra launch a basiyorum fakat
Eror
diyor
Nediğim ki bitanesin :)NiNCaSu demiş ki:İbotu iki ayrı yere farklı şekilde klasör içine aldınız mı?Çözüm olarak Silkroad klasörünü kopyalayınız.Ardından 2 ibot'u farklı olarak clientlerini tanıtınız.Sorun çözülecektir.rastaaa demiş ki:Aynı şekilde yaptim 1. client açildi 2. cileint için ayarlamalari yaptikdan sonra launch a basiyorum fakat
Eror
diyor
Sorun çözüldüyse eğer ve ben sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.rastaaa demiş ki:Nediğim ki bitanesin :)NiNCaSu demiş ki:İbotu iki ayrı yere farklı şekilde klasör içine aldınız mı?Çözüm olarak Silkroad klasörünü kopyalayınız.Ardından 2 ibot'u farklı olarak clientlerini tanıtınız.Sorun çözülecektir.rastaaa demiş ki:Aynı şekilde yaptim 1. client açildi 2. cileint için ayarlamalari yaptikdan sonra launch a basiyorum fakat
Eror
diyor
NiNCaSu demiş ki:Buradaki programları kurunuz.
ps:Kusura bakmayınız.Hepimiz çalışıyoruz.Aynı zamanda sizlere yardımcı olmak için vakit ayırıyoruz.Mesela ben şu anda işteyim.Bilgilerinize,gecikmeler olabilir.
![]()
mani demiş ki:NiNCaSu demiş ki:Buradaki programları kurunuz.
ps:Kusura bakmayınız.Hepimiz çalışıyoruz.Aynı zamanda sizlere yardımcı olmak için vakit ayırıyoruz.Mesela ben şu anda işteyim.Bilgilerinize,gecikmeler olabilir.
![]()
hımm anladım sağol o zaman
ama benim sorunum senin verdiğin lik değil ki ben ibot u kullanıyorum zaten
benim anlatmaya çalıştığım şu >>>> edx loader şu an sorunsuz çalışıyor mu 2. si ise >>> bazı arkadaşlar biz edx loader i virüs totalde taratıyoruz virüsli çıktı diyolar bunun aslı nedir bu konuda bir açıklama istiyorum ( virüslü olduğundan çekindiğim için indirmedim bu yüzden de çalışıyor mu diye soruyorum yoksa indirip denerdim ve bişe sormazdım )
mani demiş ki:mani demiş ki:NiNCaSu demiş ki:Buradaki programları kurunuz.
![]()
hımm anladım sağol o zaman
ama benim sorunum senin verdiğin lik değil ki ben ibot u kullanıyorum zaten
benim anlatmaya çalıştığım şu >>>> edx loader şu an sorunsuz çalışıyor mu 2. si ise >>> bazı arkadaşlar biz edx loader i virüs totalde taratıyoruz virüsli çıktı diyolar bunun aslı nedir bu konuda bir açıklama istiyorum ( virüslü olduğundan çekindiğim için indirmedim bu yüzden de çalışıyor mu diye soruyorum yoksa indirip denerdim ve bişe sormazdım )
SSSSSSSSS hala cevap yok 2 gün geçti aradan![]()
![]()
![]()
NiNCaSu demiş ki:Böyle birşey söz konusu bile değildir.Buyrunuz.