bot skill atarken pcyi cok kastırıyo neden böle bişi oluyo cvp yazarsanız sevinirim :S

bot skill atarken pc kasıo ben atarken kasmıo nedenini bilen biri bişiler yazabilir mi ? Neutral

zeki_ce demiş ki:
McQueeN demiş ki:
bot skill atarken pc kasıo ben atarken kasmıo nedenini bilen biri bişiler yazabilir mi ? Neutral
Kardeş 1.85 i kullan öyle bi sorun kalmaz.

eskiden 1.85 i kullanıyordum 1.87 geldiğinden beri 1.85 le oyuna girilmiyor 1.87 de skill kullanırken oynanmayacak derecede pc kasıyor hiç bir forumda çözüm yok genel bir problemde değil zannedersem bu yüzden çözüm arayanda yok Sad

ark. özellikse konu sahibi jason sunu bi rapidlesene ustad .. indirilmiiyo Sad 35 dkdır %7 oldu Sad

Hayla bot ile oyuna girilmiyor girebilen warmı girebiliyorsa nasıl yardım Question Crying or Very sad

Ya beyler yeni client ve ve bot la oyuna giriliyor.

Benim sorunum pcyi aşırı derecede kasıyor olması.
1.85 te sorun yoktu. 1.87 yine kasıyor pcyi.

ya ben botla oyuna girebiliyorum. ancak, home tuşuna basıp bot login yaptıktan sonra refreshe basıyom. skiller gelmio. 1.86da da vardı bu. nasıl düzelticem bnu? Sad

Ya herkezin bi derdi war dertlerimize çare bulabilicek kişiler adminler + modlar lütfen yarım Embarassed

beyler ben update yapamadım ya anlatcak yokmu manuel updateyi indirdim içinde yine bi setup programı çıktı fakat dediğiniz directoryleri giriyorum error weriyor Sad yardım lütfen

Omara demiş ki:
ya ben botla oyuna girebiliyorum. ancak, home tuşuna basıp bot login yaptıktan sonra refreshe basıyom. skiller gelmio. 1.86da da vardı bu. nasıl düzelticem bnu? Sad

Yukarı Alt