şu skill vururken pc nin donmasına bi care bulnın anlından öpecem bıktım valla bu oyundan Evil or Very Mad

bendede kasıyor oyun yokmu caresi ya.birde npclerde duruyo öle bişi ypmıyor sehirde

bannedddd

Buralıyım
Aynen arkadaşlar bende de kasıyor anlamadım gitti. Bot versiyonundan kaynaklanıyor büyük ihtimal öyle. Düzeltilir yakında. Confused

Morwena

Buralıyım
Skill uplayınca bazen unknow olarak gözüküyo ama gelmesi lagzım paralı IsroBot 'ta ...
Bot'u yenden kurmayı dene Wink

paralı ısrobot evet. 96 kredim duruyo daha. unknown deil hiçbişi yazmıyo. 100lerce kere yeniden kurdum Sad

yha Lütfen yardım edinn herşeyi kuruyorum parmaqı tıkLıyorum sonra start diyince qirmiyo oyuna Ne yapmam qerekiyo söLeyin Lütfennnnn????:'(

Eğer ?? hatası verıyorsa denemeye devam et hiçbirşey gelmiyorsa sil yeniden kur yada virüs programı engelliyor olabilir

??? çıkmıyo. gözükmüo skiller. botu engellemeyecek antivirüs olarak ne önerirsiniz?

ßiri ßotu RapidShareden Koyarsa Sevinirim 1 KB/San Hızla İniyor ... Crying or Very sad

YAVUZ16 demiş ki:
ne zaman güncellemeyi düsünüyorsunuz??bi sonraki haftaya mı??
elimizden geldiğince her konuya yetişmeye çalışşıyoruz , seni kibarlığa davet ediyorum ! Exclamation

Yukarı Alt