arkadaslar bot un sag alt taraftakı icon una tıklıorum start game dıorum ama client acılmıor ? ne yapabılırım yardım pls Exclamation

Salı Günü Legend3 Geldiginde Yeni Sürüm Ne Zmn Cıkar Bi Bilginiz Varmı ?

Eline sağlık önce süpersin her zaman ki gibi benim bi sorunum var yeni olan görevleri topluyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :(

hiç bir şekilde npc ye giremiyorum................ 1024 768 te ekran. 2 defa girdim çıktım botu yeniden kurdum olmadı napcam

sımdı bu bot paralı ver 90 levlın botu dımı normalda Bot ındırdımızde 2 dosya cıkıyodu bırısı bot dıgerını parmak tıklayıp Sro secıyoduk o nerde ?

paylaşim icin teşekür arkadaşlar bana yardimci olurmusunuz ben şimdiye kadar botla bi proplemim olmadi ama beni oyundan ati ve oyuna girmeye calişiyorum botla hata veriyor ne yaptiysam olmadi silkroadi tekrardan yukledim botu silip tekradan setapini kurdum yine hata veriyor yardimci olurmusunuz (reror) hatasi veriyor lutfen acil yardimlarinizi bekkliyorum

karateci demiş ki:
paylaşim icin teşekür arkadaşlar bana yardimci olurmusunuz ben şimdiye kadar botla bi proplemim olmadi ama beni oyundan ati ve oyuna girmeye calişiyorum botla hata veriyor ne yaptiysam olmadi silkroadi tekrardan yukledim botu silip tekradan setapini kurdum yine hata veriyor yardimci olurmusunuz (reror) hatasi veriyor lutfen acil yardimlarinizi bekkliyorum
sürekli error veriyo çözümü nedir yardım pls

arkadaslar Filter'a yeni itemler eklendi demıs task proptakı yenı rock mountaın torba gorevlerını eklememıs bakıyorum toplamıyor task proba bakıorum oyle bı ıtem yoq sanırım onu unuttular

kardeş botla oyuna girilmio parmağa tıklıom küçük bi pencere garip yazılar çıkıo bi yardımcı olsan çok ii olur:?????

Yukarı Alt