Diamonda falan kadar sanırım jungle sabır işi, lanede yenilmeyi KABULLENEMEYEN salaklar yüzünden. Karşısındakinden farm farkı yemiş, 2 kere ölmüş, lee oynuyor hala hydra bitirme peşinde. Gerideyseniz tank buildi yapmaya bakın takıma yararlı olmak için. Wardsuz deli gibi pushlayıp ondan sonra junglerınıza suç atmayın, sizin suçunuz. Karşı junglerdan kamp da yiyebilirsiniz ama kendi junglerınızı flamelerseniz hiç bir yararı olmaz oyunu kaybetmeye biraz daha yaklaşırsınız. Lanei kaybetmek suç falan değil lane kaybedilebilir sorun yok. Lanei kaybettiğinizde sizi flameleyen adam da salaktır onu da mutelayın gitsin cevap bile vermeyin. Ben artık hiç flame yapmamaya çalışıyorum, kanser olduğum 2-3 konu var sadece;
1- ilerdeysek ama bir şekilde fight yenemiyorsak split pusha giderim müsaitse, karşı takımdan 5 kişi beni kesmeye geliyorsa baron/drake yapın, kule alın, sanki res atacakmış gibi gelmeyin. Split push adlı nimeti bok etmiş oluyorsunuz.
2 - top/mid oynuyorsunuz, karşı takım 5 kişi sizin bot lane'e geldi, dive atıp 2 kill - kule falan aldılar. Gelmediniz, neyse, laneinizi ittirin boş boş durmayın. Mümkünse kule alın hatta.
3- kaçamayacağınız kesinse flash atmanın anlamı yok, bir kassadinden kaçmak için flash atmak pek mantıklı değil mesela
(herkesin başına gelebiliyor)
Sizli yazımdan kastım kimse değil yani genel.
Bu kadar uzun niye yazdım; boşum şuan yapacak hiç bir şeyim yoktu yazdım. Isterseniz ezik bu deyip dikkate almayın ama tek diyeceğim tecrübe yani.