Mopneet

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Kaçıncı sırada olduğunun hiçbir önemi yok, önemli olan tek şey puanın.
Sıra ile alakası yok da şaşırdığım bir noktaya değindim.
Oyunda seviye bulunduğu küme ile ilgili değilmiş bu gece de bunu anlamış oldum. Plat 5 geldi takıma gitti feedledi kaybettik
3 galibeyetle 11. sıraya çıktım demişsin ya ondan dedim önemi yok diye. :)

Advance

Bu mesaj Janizaro rumuzlu uyeden alinti yapildi
Janizaro demiş ki:
beyler yeni gelen heroya karşılık bronz 5 bol herolu skinli account verecem.
Hesabın champlerinin resmini atar mısın? :P

Takımı
Galatasaray
Diamonddaki adam arka arkaya 50 tane maç kaybetse silver maçına da gelir. Gold 1, silver 1 çıkması en zor ligler bu oyunda. Çünkü üst ligin son divisionundan binlerce troll, afk, toxic player geliyor.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Diamonddaki adam arka arkaya 50 tane maç kaybetse silver maçına da gelir. Gold 1, silver 1 çıkması en zor ligler bu oyunda. Çünkü üst ligin son divisionundan binlerce troll, afk, toxic player geliyor.
Demek ki sorun bende değilmiş , içim rahatladı nese:

Advance

@Janizaro
Ekli olsaydın hemen gönderirdim Yasuo'yu ama şimdi nasıl gönderebilirim bilmiyorum.Ayrıca resimleri konudan kaldır ban yemesin hesap.

Mopneet

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
@Janizaro
Ekli olsaydın hemen gönderirdim Yasuo'yu ama şimdi nasıl gönderebilirim bilmiyorum.Ayrıca resimleri konudan kaldır ban yemesin hesap.
Bronz hesabı napçan la? :p

Takımı
Galatasaray
Mopneet demiş ki:
Advance demiş ki:
@Janizaro
Kendi elosunda oynayacak :P (zaa)

Advance

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Mopneet demiş ki:
Advance demiş ki:
@Janizaro
Kendi elosunda oynayacak :P (zaa)
Şansa çıkıp duruyorum zaten oynayadım uygun olduğum yerde bir türlü :(

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?

Hacım solo girme 4 tane dengesizle uğraşacağına tanıdığınla gir 3 tanesiyle uğraş

Advance

Wax Whine demiş ki:

Jungle oynamayı çok iyi öğren jungle oyna.

Takımı
Galatasaray
Diamonda falan kadar sanırım jungle sabır işi, lanede yenilmeyi KABULLENEMEYEN salaklar yüzünden. Karşısındakinden farm farkı yemiş, 2 kere ölmüş, lee oynuyor hala hydra bitirme peşinde. Gerideyseniz tank buildi yapmaya bakın takıma yararlı olmak için. Wardsuz deli gibi pushlayıp ondan sonra junglerınıza suç atmayın, sizin suçunuz. Karşı junglerdan kamp da yiyebilirsiniz ama kendi junglerınızı flamelerseniz hiç bir yararı olmaz oyunu kaybetmeye biraz daha yaklaşırsınız. Lanei kaybetmek suç falan değil lane kaybedilebilir sorun yok. Lanei kaybettiğinizde sizi flameleyen adam da salaktır onu da mutelayın gitsin cevap bile vermeyin. Ben artık hiç flame yapmamaya çalışıyorum, kanser olduğum 2-3 konu var sadece;
1- ilerdeysek ama bir şekilde fight yenemiyorsak split pusha giderim müsaitse, karşı takımdan 5 kişi beni kesmeye geliyorsa baron/drake yapın, kule alın, sanki res atacakmış gibi gelmeyin. Split push adlı nimeti bok etmiş oluyorsunuz.
2 - top/mid oynuyorsunuz, karşı takım 5 kişi sizin bot lane'e geldi, dive atıp 2 kill - kule falan aldılar. Gelmediniz, neyse, laneinizi ittirin boş boş durmayın. Mümkünse kule alın hatta.
3- kaçamayacağınız kesinse flash atmanın anlamı yok, bir kassadinden kaçmak için flash atmak pek mantıklı değil mesela :D (herkesin başına gelebiliyor)

Sizli yazımdan kastım kimse değil yani genel.

Bu kadar uzun niye yazdım; boşum şuan yapacak hiç bir şeyim yoktu yazdım. Isterseniz ezik bu deyip dikkate almayın ama tek diyeceğim tecrübe yani.

Yukarı Alt