Takımı
Besiktas
Ya biri şu ahmeti oyun sonu düzenli olarak report etsin pentamı çaldı sadnessla1

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Ya biri şu ahmeti oyun sonu düzenli olarak report etsin pentamı çaldı sadnessla1
Olm valla bilerek yapmadım ya bi qya %40-50 dmg koydun hiç beklemiyodum :D Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü benim de bi pentamı nami çalmıştı yine q ile :mrgreen:

- Resim Silinmiş.

lulu adına ben utandım, seviyem o kadar düşük mü de böyle adamlar maçıma geliyor :(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
ordaki oyunu taşıyan tfleri başlatıp tüm takımı taşıyan zed bendim evet ben itiraf ediyorum :(

Takımı
Galatasaray
ne olmuş hydra aldıysa ben de aramda caite ap kasıyorum aram bu aram

Advance

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
ne olmuş hydra aldıysa ben de aramda caite ap kasıyorum aram bu aram
Pasifi/aktifi olmadan gold efficient bir olduğu için alınabilir ama ne kadar gerekli orası tartışılır :P

Takımı
Galatasaray
Pbe'ye gelen patch ile kassadini ciddi bir şekilde nerflemişler...birisi de şöyle yazmış redditte:

the next one will be Riven, after Riot gets enough $$$$ from her new skin, the nerfhammer will strike her bunny ass

:D

Advance

Jungle iyi oynayan her şekilde yükselir, kanıtı da Auspexa IV.Aksini iddia eden oyunu bırakabilir :D

seskes

yavaşça olacak kanka, pusher herolardan seçebilirsin roam için yada ani ve yüksek damage herolarını işin kolaylaşır

Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
yavaşça olacak kanka, pusher herolardan seçebilirsin roam için yada ani ve yüksek damage herolarını işin kolaylaşır
Midde 1vs1 atıp duruyorum adamı alsamda can kalmadığı için base gitmem gerekiyor hiç zaman kalmıyor yani. Ben adamla fazla uğraşmayım farm yapayım diyorum ama ısrarla aksiyon yaratıyor adam..

Yukarı Alt