Lee ChiTriptonic demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
üstad nick falan ne izlemek isterim macını.NiNCaSu demiş ki:Sonunda diamond :)
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Sürekli değil arkadaşlar maç atma saatlerim farkındaysanız hergün aynı saatler. İşim rahat çok şükür. Yaptığım pek birşey yok kasıyoruz :))Mopneet demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:Sürekli oyundasın
Kardo o rütbelerde genelde troll kaynar emin ol altından plata geçene kadar canım çıktı.Plattan sonra rahatlarsın sabret bence emin olun şu oyunda teknik şu iyi bir jungle oyunu taşır. Oyunlarıma bak %99 jungle. Birde oyunda düşünerek oynamıyorsunuz arkadaşlar. Karşıdaki adamın ne yapacağı düşüncesi ile oynadığınızda hangi oyun olursa olsun en baş sıralamada olursunuz. Sana yardım edeyim lig atlamanda istersen premade oynarız hep uyarmı :))Heartless demiş ki:Artık ara vermenin vakti gelmiştir.Her oyunda min 1 max 3 dengesiz insan geliyor ve aşırı sinirlenmeye başladım yenilgi durumlarından kendimi lanet bir noob olarak hissediyorum
http://www.lolking.net/summoner/tr/2510862#history
Olurda benle girdiğinde az bişey noob dolar oyun katlanacaksan girelim beraberNiNCaSu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kardo o rütbelerde genelde troll kaynar emin ol altından plata geçene kadar canım çıktı.Plattan sonra rahatlarsın sabret bence emin olun şu oyunda teknik şu iyi bir jungle oyunu taşır. Oyunlarıma bak %99 jungle. Birde oyunda düşünerek oynamıyorsunuz arkadaşlar. Karşıdaki adamın ne yapacağı düşüncesi ile oynadığınızda hangi oyun olursa olsun en baş sıralamada olursunuz. Sana yardım edeyim lig atlamanda istersen premade oynarız hep uyarmı :))Heartless demiş ki:Artık ara vermenin vakti gelmiştir.Her oyunda min 1 max 3 dengesiz insan geliyor ve aşırı sinirlenmeye başladım yenilgi durumlarından kendimi lanet bir noob olarak hissediyorum
http://www.lolking.net/summoner/tr/2510862#history
Krepo nadiren stream yapar ama support için onu izle(yada PhantomL0rd'un ziggs support'unuda izleyebilirsin )Heartless demiş ki:twiçten takip edebileceğim yayın yapan solo ve support varmı bildiğiniz.
Sona +Twitch skin uyumu xdlSore demiş ki:bi gün yine @sarko ile duo aqıyoruz
http://prntscr.com/2czve5
Boxbox kendi elosunda bir bok beceremeyen, low elo stomplayan bir ********, izleme onu.Zippy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Krepo nadiren stream yapar ama support için onu izle(yada PhantomL0rd'un ziggs support'unuda izleyebilirsin )Heartless demiş ki:twiçten takip edebileceğim yayın yapan solo ve support varmı bildiğiniz.
Solo için Dyrus ve BoxBox iyidir
akşamları hangisine denk gelirsem izlerim ty ^^sarkolata demiş ki:Boxbox kendi elosunda bir bok beceremeyen, low elo stomplayan bir ********, izleme onu.Zippy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Solo için Dyrus ve BoxBox iyidir
Dyrusu izlemek de sabır ister gerçekten, sıkıyor çok fazla... sirhcez de eglenceli oluyor bazen. Kendi elosunda oynarken.
Top lane için wingsofdeathx izle bence harika stream. Support yayını yapan pek yok malesef, krepo ya da zekent bulursan, arada xpecial ve chauster. Ya da istersen Kasım 'HolyThoth' Polatı izle assfsdse
Ama en iyisi trick2g subwarları, son zamanlarda en ogreten ve en gulduren streamer. SoloQsu hele inanilmaz eglenceli oluyor
hooppLemonade demiş ki:
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Voli support mu o gözlerim neler görüyorrrHeartless demiş ki:
Açık açık soracağım elo boosta mı verdin?NiNCaSu demiş ki:Diamond 3
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Takımda tank görüyormusun hacım tresh leona alsam bu kadar uzun sürmezdi oyun gerçi uzun sürdürerek saçmaladım ama voli support agresif oyun için gayet iyisarkolata demiş ki:Voli support mu o gözlerim neler görüyorrrHeartless demiş ki: