Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Artık ara vermenin vakti gelmiştir.Her oyunda min 1 max 3 dengesiz insan geliyor ve aşırı sinirlenmeye başladım yenilgi durumlarından kendimi lanet bir noob olarak hissediyorum daral:
http://www.lolking.net/summoner/tr/2510862#history
Kardo o rütbelerde genelde troll kaynar emin ol altından plata geçene kadar canım çıktı.Plattan sonra rahatlarsın sabret bence emin olun şu oyunda teknik şu iyi bir jungle oyunu taşır. Oyunlarıma bak %99 jungle. Birde oyunda düşünerek oynamıyorsunuz arkadaşlar. Karşıdaki adamın ne yapacağı düşüncesi ile oynadığınızda hangi oyun olursa olsun en baş sıralamada olursunuz. Sana yardım edeyim lig atlamanda istersen premade oynarız hep uyarmı :))

Belki yarin, belki yarindan da yakin..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Heartless demiş ki:
Artık ara vermenin vakti gelmiştir.Her oyunda min 1 max 3 dengesiz insan geliyor ve aşırı sinirlenmeye başladım yenilgi durumlarından kendimi lanet bir noob olarak hissediyorum daral:
http://www.lolking.net/summoner/tr/2510862#history
Kardo o rütbelerde genelde troll kaynar emin ol altından plata geçene kadar canım çıktı.Plattan sonra rahatlarsın sabret bence emin olun şu oyunda teknik şu iyi bir jungle oyunu taşır. Oyunlarıma bak %99 jungle. Birde oyunda düşünerek oynamıyorsunuz arkadaşlar. Karşıdaki adamın ne yapacağı düşüncesi ile oynadığınızda hangi oyun olursa olsun en baş sıralamada olursunuz. Sana yardım edeyim lig atlamanda istersen premade oynarız hep uyarmı :))
Olurda benle girdiğinde az bişey noob dolar oyun katlanacaksan girelim beraber :P

Takımı
Besiktas
twiçten takip edebileceğim yayın yapan solo ve support varmı bildiğiniz.

Heartless demiş ki:
Krepo nadiren stream yapar ama support için onu izle(yada PhantomL0rd'un ziggs support'unuda izleyebilirsin :D )
Solo için Dyrus ve BoxBox iyidir

Takımı
Galatasaray
Zippy demiş ki:
Heartless demiş ki:
Krepo nadiren stream yapar ama support için onu izle(yada PhantomL0rd'un ziggs support'unuda izleyebilirsin :D )
Boxbox kendi elosunda bir bok beceremeyen, low elo stomplayan bir ********, izleme onu.
Dyrusu izlemek de sabır ister gerçekten, sıkıyor çok fazla... sirhcez de eglenceli oluyor bazen. Kendi elosunda oynarken.

Top lane için wingsofdeathx izle bence harika stream. Support yayını yapan pek yok malesef, krepo ya da zekent bulursan, arada xpecial ve chauster. Ya da istersen Kasım 'HolyThoth' Polatı izle assfsdse

Ama en iyisi trick2g subwarları, son zamanlarda en ogreten ve en gulduren streamer. SoloQsu hele inanilmaz eglenceli oluyor

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Zippy demiş ki:
Heartless demiş ki:
Boxbox kendi elosunda bir bok beceremeyen, low elo stomplayan bir ********, izleme onu.
Dyrusu izlemek de sabır ister gerçekten, sıkıyor çok fazla... sirhcez de eglenceli oluyor bazen. Kendi elosunda oynarken.

Top lane için wingsofdeathx izle bence harika stream. Support yayını yapan pek yok malesef, krepo ya da zekent bulursan, arada xpecial ve chauster. Ya da istersen Kasım 'HolyThoth' Polatı izle assfsdse

Ama en iyisi trick2g subwarları, son zamanlarda en ogreten ve en gulduren streamer. SoloQsu hele inanilmaz eglenceli oluyor
akşamları hangisine denk gelirsem izlerim ty ^^

Elo boost nedir? Ne alaka hacım 50tllik oyun bu oyunu zevkle oynuyorum ćünkü herkez eşit bileğimin hakkıyla oynuyorum.%99 jungle oynuyorum oyun taşıyorum. Zaman zaman yazıyorum size,gelin beraber oynayalim diye şüphesi olan varsa gelsin. Alanyada birinciyiz zaten :wink1:

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Heartless demiş ki:
Voli support mu o gözlerim neler görüyorrr
Takımda tank görüyormusun hacım tresh leona alsam bu kadar uzun sürmezdi oyun gerçi uzun sürdürerek saçmaladım ama voli support agresif oyun için gayet iyi

Yukarı Alt