https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1 ... 2528121627
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Bir insanın kendisini bilmesi en güzel şeylerden biridir.NiNCaSu demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
@sarkolata bak canim kardeşim eloboost nedir bilmem ben yukarida yazdigimida gordun oyun bilgim var cok sukurki bu seviyelere cikabiliyorum euda oynuyordum ilk sattim acountu sonra buraya gectim burada kasmaya basladim yani anlamadigim su emege biraz sayginiz olsa surada su konusmayi yapmazsin ben bilegimin hkkiyla oynuyorum bugune kadar oynadigim tum oyunlardada en bas siralarda olmusumdur. Bende sunu dusknuyorum senin hakkinda cekemiyor mu acaba diyorum ? Oyunda pm atiyorsunuz gecde olsa cevap veriyorum @heartless sen konus hacim dun pm atip ne dedin stream yapsana dedin degilmi demekki insanlar izliyor ve hakkini veriyor ben anlamam oyle eloboost falan sadece bu bilegimin hakki dusunerek hislerime gore ve cok iyi bir jungle olarak bu seviyelere geldigimi dusunuyorum artik emege saygi duyanlar cevap versin bos laflara kulak asmayaxagim elimden gelen birsey olursa pm amaniz yeterli.sarkolata demiş ki:@Nincasu diamond seviyesinde bir oyun bilgini olduğunu düşünmüyorum da, o yüzden sordum. Elo boost yaptırırken hesabına kendin de girebiliyorsun zaten onla alakasi yok.
bro nick vs nedir oynamak bişeyler kapmak isterim g3 üm (plat 3 mid oynarım) :)NiNCaSu demiş ki:Tesekur ederim guzel yorumlariniz icin. Normalde bu kadar uzun yazmam ama daha oncesinde o kadar acikladim insanin siniri bozuluyor. Neyse birseye ihtiyaci olan varsa elimizden gelen neyse musait isem yardimci olurum.
Normal gamede geliştir diyecemde en az 1 afk oluyor her oyun 4vs5 tede birşey gelişmiyor.Takım oyunu yapamıyorsunkiLemonade demiş ki:Kanki kendimizi nasil gelisitiririz?
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Senin yaptığın hiçbirşey zaten kimseyle uyuşmuyor.Elosu silver olup günde en az 3 afk ile karşılaşmayan yoktur burda normal yada dereceli oyunlarda fark etmiyorlSore demiş ki:yaw ben 3bin normal otyun attım niye afk olmuyodu
lSore demiş ki:ynen öyle uyuşmuyor hacı yenemiyoz troll geliyo diye sinirlenen bi ton arkadaşım var, hepsinin accountunda oynamışımdır çoğuna 2şer 3er lig atlattım, ben oynayınca bana mı troll gelmiyor yoksa oyunda ki troller siz misiniz xd
4 vs 5 bir oyunda kazanmanın zor, imkansıza daha yakın olduğunu sende anlamışsındır heralde 3000 oyunundalSore demiş ki:siz onlardan daha iyi değilsiniz yani iyi olsanız zaten fark ettirir kendinizi atlatırsınız lig onun için, gidin normal oyun oynayın farklı buildler deneyin deneyerek oynayın, her heroyu bi keşfedin karşınıza geldiğinde ne yapabilir bilin, malphitenin ultisini zaten biliyoz yeaaaa diye olmuyo o işler, hangi heroya ne zayıflığı olduğunu bi görün ondan sonra zaten kazanmaya başlarsınız. sen diyon ki ben iyiyim yeaaaa o adam da kendine göre ben iyiyim yeaaa diyo hadi o zaman normal oyunlarda boşa vakit kaybediyoz. ranked kasarız işin aslı bok kasarsın, trollü carryleyemiyosan normal oyun oynayacaksın ki asabın bozulmasın. o kadar heroyu nerden bulacam yeaaaaa konusu var bide oyun sana ne güzel hak tanıyor haftada değişen herolar veriyor geldikce oyna, yok bunun tipini beğenmedim bi boka yaramaz yok ben tank oynamam support kalmasın nolur gibi tavırlarla girerseniz yenilmeniz de oldukça normaldir Xd
canım benim silver elo diyorsunda güzel kardeşim ben görmedim ki bi kişide plattan başlasın ? golddan başlayan arkadaşlar zaten kendini kanıtlamış 10 maçta bilmem kaç yapmiştir. demek istediğim benim diğerlerine lig atlattığım değil, bilmiyorsunuz abi oynamayı, mide geçiyorsunuz roam atmıyorsunuz 30 dakika boyunca lanedesiniz, support oynuyorsunuz ccli herolar yerine nidalee alıyorsunuz yada daha önce sadece bi iki kere oynadığınız heroyu hemen diğer rank maça alıyorsunuz, topa geçiyorsunuz takımın ihtiyacina göre hero seçmiyorsunuz, jungler oynuyorsunuz pure attack ? eee dive yok, gank için tek yol bilirsiniz, niye gank atmiyon deyince "pushlu laneye nasıl geleyim amk yaa" gelecen abi yapmayı bilecen demek ki XD yani burda bir sürü ağlıyosunuz ne gerek var bide ss ler koyyorsunuz skorlarınız çok iyiymiş gibi, adam 15 kere ölmüş sen ölmüşün 10 kere ? ee 5 fazla öldü diye o mu feedlemiş oluyor , ya oyunu tek amaçla oynuyorsunuz ben midim veya botum, benim lanem kazansında koyyim g*tune öyle olmuyo işte eğer o adam midde ölüyorsa senin 20 dakika boyunca ormanda gezmenden kaynaklı, botu kazanamamandan kaynaklıSpartacusss demiş ki:Helal lig atlattıysan ne diyim yazdığım şeye tüm Silver elolu arkadaşlarda okuduysa kabul etmiştir zaten.Paylaşılan SSlerdende görüyoruz zati