Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Helal lig atlattıysan ne diyim yazdığım şeye tüm Silver elolu arkadaşlarda okuduysa kabul etmiştir zaten.Paylaşılan SSlerdende görüyoruz zati
canım benim silver elo diyorsunda güzel kardeşim ben görmedim ki bi kişide plattan başlasın ? golddan başlayan arkadaşlar zaten kendini kanıtlamış 10 maçta bilmem kaç yapmiştir. demek istediğim benim diğerlerine lig atlattığım değil, bilmiyorsunuz abi oynamayı, mide geçiyorsunuz roam atmıyorsunuz 30 dakika boyunca lanedesiniz, support oynuyorsunuz ccli herolar yerine nidalee alıyorsunuz yada daha önce sadece bi iki kere oynadığınız heroyu hemen diğer rank maça alıyorsunuz, topa geçiyorsunuz takımın ihtiyacina göre hero seçmiyorsunuz, jungler oynuyorsunuz pure attack ? eee dive yok, gank için tek yol bilirsiniz, niye gank atmiyon deyince "pushlu laneye nasıl geleyim *** yaa" gelecen abi yapmayı bilecen demek ki XD yani burda bir sürü ağlıyosunuz ne gerek var bide ss ler koyyorsunuz skorlarınız çok iyiymiş gibi, adam 15 kere ölmüş sen ölmüşün 10 kere ? ee 5 fazla öldü diye o mu feedlemiş oluyor
, ya oyunu tek amaçla oynuyorsunuz ben midim veya botum, benim lanem kazansında koyyim g*tune öyle olmuyo işte eğer o adam midde ölüyorsa senin 20 dakika boyunca ormanda gezmenden kaynaklı, botu kazanamamandan kaynaklı
son 1 ayda 100 oyun attıysam en az 40ında afk vardı Bende yaklaşık 1 senedir oynuyorum fakat 1 kere bile afk olmadım.Nedir bu şanssızlıkbu benim suçum değil.Burda söylemek istediğim yer iyi yada kötü oynaması değil zaten iyi oynamayabilir yeni başlamış olabilir
"4 vs 5 bir oyunda kazanmanın zor, imkansıza daha yakın olduğunu sende anlamışsındır heralde 3000 oyununda
"
bak abi şanssızlıkdır 4vs5 oyun, bak sana yemin ediyorum ben trde de çokça oyun oynadım westde na da en troll server olan nordic de bile, gerçekten rage quit atan vardır takımına sinirlenip . ama her 3 oyunda 5 oyunda 10 oyunda 1 leaver gelmez, belki 20 oyunda olur. e abi olur yani niye olmasın elektirigi gider annesi ölür , benim gibi dalgınlıgına gelip yükleme ekranında facebookuna bakarken oyunu unuttur hasktr diye girer 30 dakika geçmiştir. olur yani şans her oyunda vardır, silkroadda kervan çekerken düşen olmadı mı ? fw de düşen olmadı mı, yada dotada rage quitler ruslar leaverler feederler ? yani siz oyunu kötülüyosunuz oyunda birşey yok bilmiyosunuz