seskes

eğer birileri trolle yakınacaksa inanin siz değilsiniz ya :D bak en basitinden kendimden örnek vermiyorum, @nomorelove adam kaç bin ranked oyun atmış ben atmamişimdir o kadar, kaç kere ağladığını gördünüz :D adam 2şer puan ala ala platin olmayı başardı, low mmr yüzünden. ama sen daha 100 oyun atmışsın ranked, ANASİNİ kerim BÖYLE RANKEDİN diyebiliyosun, e abi bilmiyosun ki oynamayı hakkın o lig kendin gibilerle oynuyorsun, bazen feedler bazen adam bilmediği heroyu feedler alır karşısındaki heroyu bilmiyodur feedler, sen bunları yapmadığını iddaa ediyosan gg wp

Doma$no

Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Helal lig atlattıysan ne diyim yazdığım şeye tüm Silver elolu arkadaşlarda okuduysa kabul etmiştir zaten.Paylaşılan SSlerdende görüyoruz zati
canım benim silver elo diyorsunda güzel kardeşim ben görmedim ki bi kişide plattan başlasın ? golddan başlayan arkadaşlar zaten kendini kanıtlamış 10 maçta bilmem kaç yapmiştir. demek istediğim benim diğerlerine lig atlattığım değil, bilmiyorsunuz abi oynamayı, mide geçiyorsunuz roam atmıyorsunuz 30 dakika boyunca lanedesiniz, support oynuyorsunuz ccli herolar yerine nidalee alıyorsunuz yada daha önce sadece bi iki kere oynadığınız heroyu hemen diğer rank maça alıyorsunuz, topa geçiyorsunuz takımın ihtiyacina göre hero seçmiyorsunuz, jungler oynuyorsunuz pure attack ? eee dive yok, gank için tek yol bilirsiniz, niye gank atmiyon deyince "pushlu laneye nasıl geleyim *** yaa" gelecen abi yapmayı bilecen demek ki XD yani burda bir sürü ağlıyosunuz ne gerek var bide ss ler koyyorsunuz skorlarınız çok iyiymiş gibi, adam 15 kere ölmüş sen ölmüşün 10 kere ? ee 5 fazla öldü diye o mu feedlemiş oluyor :D, ya oyunu tek amaçla oynuyorsunuz ben midim veya botum, benim lanem kazansında koyyim g*tune öyle olmuyo işte eğer o adam midde ölüyorsa senin 20 dakika boyunca ormanda gezmenden kaynaklı, botu kazanamamandan kaynaklı

son 1 ayda 100 oyun attıysam en az 40ında afk vardı Bende yaklaşık 1 senedir oynuyorum fakat 1 kere bile afk olmadım.Nedir bu şanssızlıkbu benim suçum değil.Burda söylemek istediğim yer iyi yada kötü oynaması değil zaten iyi oynamayabilir yeni başlamış olabilir

"4 vs 5 bir oyunda kazanmanın zor, imkansıza daha yakın olduğunu sende anlamışsındır heralde 3000 oyununda :santa:"

bak abi şanssızlıkdır 4vs5 oyun, bak sana yemin ediyorum ben trde de çokça oyun oynadım westde na da en troll server olan nordic de bile, gerçekten rage quit atan vardır takımına sinirlenip . ama her 3 oyunda 5 oyunda 10 oyunda 1 leaver gelmez, belki 20 oyunda olur. e abi olur yani niye olmasın elektirigi gider annesi ölür , benim gibi dalgınlıgına gelip yükleme ekranında facebookuna bakarken oyunu unuttur hasktr diye girer 30 dakika geçmiştir. olur yani şans her oyunda vardır, silkroadda kervan çekerken düşen olmadı mı ? fw de düşen olmadı mı, yada dotada rage quitler ruslar leaverler feederler ? yani siz oyunu kötülüyosunuz oyunda birşey yok bilmiyosunuz :D
son 1 ayda 100 oyun attıysam en az 40ında afk vardı Bende yaklaşık 1 senedir oynuyorum fakat 1 kere bile afk olmadım.Nedir bu şanssızlık.Bu benim suçum değil.Burda söylemek istediğim yer iyi yada kötü oynaması değil zaten iyi oynamayabilir yeni başlamış olabilir fakat o adam orda afk olmasa o maçıda kaybetmeyebilir yani

seskes

tamam abi 100 oyunun 40 ında yani 6-7 oyunda 1 mi geliyor ? ver hesabini ben 10 oyun atayım, böyle bi istatistik olur mu allah aşkına ya :D yapma gözünü seveyim

bak valla billa hiç birinizi kırmak için yazmıyorum.

Takımı
Galatasaray
@nincasu
Emege saygisizlik falan degil bi anda parlayan yildiz gibi ciktin lolking skoruna bak ordan da anlasilir +487 cok yani bi anda cok mac kazanmissin.
Bunun uzerine burdaki yas ortalamasindan daha buyuk oldugunu ( hatta bildigim kadariyla evlisin calisiyorsun vs) biliyorum surekli de oyundasin soloqdasin ben su yuzden bu yuzden eloboost demedim sadece voli support oyunu carryler diyen biri diamond eloda nasil oluyor diye dusundum. Nesini kiskanayim ben silver elonun taninan yildiziyim :D artik onem vermiyorum eksisi kadar gold olduktan sonra preseason sureci de oldugu icin onemsemedim cok kafami taktigim bir olay olsa verirdim 100 200$ plat falan olurdum. Kisaca kendin cikiyorsan ki oyle diyorsan oyledir helal olsun bilegine eline.

Doma$no

lSore demiş ki:
tamam abi 100 oyunun 40 ında yani 6-7 oyunda 1 mi geliyor ? ver hesabini ben 10 oyun atayım, böyle bi istatistik olur mu allah aşkına ya :D yapma gözünü seveyim

bak valla billa hiç birinizi kırmak için yazmıyorum.
dün internet cafede 3 oyun attım 2 tane afk vardı

Takımı
Galatasaray
@lsore
Kanq benim hakkimda yorumlarini da alabulurmuyum kendimi gelistiriyim biraz xd

seskes

ya ama güzelim güzel abim kardeşim :D 3 oyunun 2sinde mi vardı? yoksa bi oyunda 2 tane birden mi geldi ? gelir abi gelir, arkadaslarıdır netleri gitmistir, sen bana tek oyundan konuşuyorsun ama dediğin laf, 10 oyunda bilmem kaç tane geliyo, gelir mi hiç gözünü sevdiğim :/ insanlar oyundan çıkmak için mi oynuyor bu oyunu. illa ki birşey olmuştur, adamda sövmüyor mu yenildiği için üzülmüyor mu sen hata yapınca sana küfür etmiyor mu sanıyorsun e böyle adam ya rage quit atar yada oynar, yani ne diye oyundan çıksın :D gözünü seveyim yapma

seskes

@sarko
bak adamın egosu var mı mesela ? kaç kere gördünüz ağlarken son bi kaç ay içinde ? bu adamda sürekli yeniliyor sürekli silverde kalıyor hakkı olduğunu düşünmüyor ? ama sizin gibi İNSTA MİD İNSTA TOP İNSTA JUNGLER yapmiyor paşalar gibi supportunu oynuyor ve kendinide geliştiriyor, kaç kere support aldığında yenilmiş sorun

seskes

@sarko
bak adamın egosu var mı mesela ? parasını verip elo boosta da verebilir ? fakir mi değil parasıda var yeterince ama öğreniyor böylece üç ay sonra platin olur diamond olur belki belki olamaz ama zevk için oynuyor siz hırsdan oynuyorsunuz ve hırsınız gözünüzü kararttıkça sağa sola çamur atıyorsunuz.kaç kere gördünüz ağlarken son bi kaç ay içinde ? bu adamda sürekli yeniliyor sürekli silverde kalıyor hakkı olduğunu düşünmüyor ? ama sizin gibi İNSTA MİD İNSTA TOP İNSTA JUNGLER yapmiyor paşalar gibi supportunu oynuyor ve kendinide geliştiriyor, kaç kere support aldığında yenilmiş sorun

Takımı
Galatasaray
He ustteki postuma eklenti olarak iyidiysen olsaydin falan demenize gerek yok zaten iyi oldugumu soylemiyorum, mac tasiyacak seviyede oynamiyorum oynasam zaten olurdum. Gerci trde isler biraz farkli islese de artik westteyim kafam rahat turk az rage az troll az. Afk yine her zamanki gibi var. Bu aralar sansima bana da cok denk geldi ama karsi takima da geliyor yapacak bir sey yok. Lanet bir sey.

Doma$no

lSore demiş ki:
ya ama güzelim güzel abim kardeşim :D 3 oyunun 2sinde mi vardı? yoksa bi oyunda 2 tane birden mi geldi ? gelir abi gelir, arkadaslarıdır netleri gitmistir, sen bana tek oyundan konuşuyorsun ama dediğin laf, 10 oyunda bilmem kaç tane geliyo, gelir mi hiç gözünü sevdiğim :/ insanlar oyundan çıkmak için mi oynuyor bu oyunu. illa ki birşey olmuştur, adamda sövmüyor mu yenildiği için üzülmüyor mu sen hata yapınca sana küfür etmiyor mu sanıyorsun e böyle adam ya rage quit atar yada oynar, yani ne diye oyundan çıksın :D gözünü seveyim yapma
Şans diyelim o zaman ben hiç afk olmayayım bugüne dek o rage quitlerde hep beni bulsun daral:

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
@nincasu
Emege saygisizlik falan degil bi anda parlayan yildiz gibi ciktin lolking skoruna bak ordan da anlasilir +487 cok yani bi anda cok mac kazanmissin.
Bunun uzerine burdaki yas ortalamasindan daha buyuk oldugunu ( hatta bildigim kadariyla evlisin calisiyorsun vs) biliyorum surekli de oyundasin soloqdasin ben su yuzden bu yuzden eloboost demedim sadece voli support oyunu carryler diyen biri diamond eloda nasil oluyor diye dusundum. Nesini kiskanayim ben silver elonun taninan yildiziyim :D artik onem vermiyorum eksisi kadar gold olduktan sonra preseason sureci de oldugu icin onemsemedim cok kafami taktigim bir olay olsa verirdim 100 200$ plat falan olurdum. Kisaca kendin cikiyorsan ki oyle diyorsan oyledir helal olsun bilegine eline.
dedigin gibi herzaman jungle oynuyorum yeri geliyor afk falanda oluyor tamamliyoruz takimi premade giriyorum bugunki maclara bak hep troller denk geliyor 500elo gene kasarim yeri gelir tesekkurler iyi dileklerin icin haa isime gelince kuyumcuyum rahatim yani toptanci evet evliyim 200 dolar harcamamisimdir oyuna 50 tl bile aldigim skinlerhep turnuvada kazandigimiz rpler. Euda baslamak oyuna cok sey katiyor insana :wink1: beraber oynamakk isteyen varsa oynariz.

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

seskes

sende olacaksın bi gün illa ki birşey olacak bende öyle diyodum ama gerçekten oluyor, gel ben sana ligini atlayim hoşlanıcaksan samimi söylüyorum, bu forumda en kötü 10 kişiye lig atlattim sanada yapayim

Doma$no

lSore demiş ki:
sende olacaksın bi gün illa ki birşey olacak bende öyle diyodum ama gerçekten oluyor, gel ben sana ligini atlayim hoşlanıcaksan samimi söylüyorum, bu forumda en kötü 10 kişiye lig atlattim sanada yapayim
En basit örneği dün akşamdan vereyim solo renekton aldım adamın biri amumu aldı yanıma geldi. fiorayı 6 kere aldım 2kule aldım.Dakika 10 12 gibi oriannanın yazdığı şey iyi akşamlar beyler ben çıkıyorum.Öldü ve çıktı.Şimdi benim suçum ne yani?

Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
@nincasu
dedigin gibi herzaman jungle oynuyorum yeri geliyor afk falanda oluyor tamamliyoruz takimi premade giriyorum bugunki maclara bak hep troller denk geliyor 500elo gene kasarim yeri gelir tesekkurler iyi dileklerin icin haa isime gelince kuyumcuyum rahatim yani toptanci evet evliyim 200 dolar harcamamisimdir oyuna 50 tl bile aldigim skinlerhep turnuvada kazandigimiz rpler. Euda baslamak oyuna cok sey katiyor insana :wink1: beraber oynamakk isteyen varsa oynariz.

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

EU'da hangi elodaydın?

Ben şu an eu platin 4teyim, vizeler nedeniyle oynayamıyorum fazla. :curtain:

lSore demiş ki:
eğer birileri trolle yakınacaksa inanin siz değilsiniz ya :D bak en basitinden kendimden örnek vermiyorum, @nomorelove adam kaç bin ranked oyun atmış ben atmamişimdir o kadar, kaç kere ağladığını gördünüz :D adam 2şer puan ala ala platin olmayı başardı, low mmr yüzünden. ama sen daha 100 oyun atmışsın ranked, ANASİNİ kerim BÖYLE RANKEDİN diyebiliyosun, e abi bilmiyosun ki oynamayı hakkın o lig kendin gibilerle oynuyorsun, bazen feedler bazen adam bilmediği heroyu feedler alır karşısındaki heroyu bilmiyodur feedler, sen bunları yapmadığını iddaa ediyosan gg wp
@lSore

Ölümdü. :mrgreen: Gold 1 serisine 4 kere girdim bir gün içerisinde, gerisini siz düşünün.

Abi ben oyundaki adamlardan yakınmanın mantığını anlayamıyorum hiç bi zaman istediğin kadar yakın bana ona buna şuna her forumda yakın bişey değişmeyecek yapmak gereken yiğitin de dediği gibi geliştirmek kendimizi biz sık sık 5 kişi girip öyle oynuyoruz çok çekişmeli oluyor genelde karşıya da 5 premade geliyor şartlar eşit oluyor uzun sürüyor oyunlar zevkli oluyor tavsiyem siz de 5li girecek adamlar bulup normal oyun veya ranked farketmez o şekilde oynayın

ps: ben de çok iyi bi oyuncu değilim silver5im

Takımı
Galatasaray
challenger serisindeki adam bronze 3 le duo girerse riotun matchmakinginin de beyni yanar :D

Takımı
Besiktas
@lSore
hacım sadece kendi gördüklerinle düşünüyorsun görüntülerde söylemişsin kendi beş kere takım arkadaşı 10 kere ölmüş feedlemişmi oluyor diye konu o değil burda zaten feedleme mevzusu ayrı birşey burda ben ss atıyorum oyunda iyi oynuyorum takım berbat değil gümüşte geçen oyunun halini görün diye atıyorum.Ve sızlanma konusuna değinmişsin evet sızlanıyorum boş yere kimi insana iyi takım denk geliyor lig atlıyor lig atlamayı bırak keyifli maç çıkıyor en azından onlar atarken ben her maç benim takımımdakilerle keyifli oyunmu oynamamı bekliyorsun sürekli aynı karakterleri kullanma kısmıda var genelde fp geliyor takıma bakıyorum chat kısmında solo solo solo mid mid mid adc tabi sup olmasın diye jungle alan var sadece bu amaçla son oyunlarda denk geldi lee ile voli ile çok oyun attım arada renekton aldım oda counter atmak için alıyorum işin özü sadece bir karakteri kullanacam diye kendimi yırtıp installock yapmıyorum.
Sen görmüş geçirmiş adamsın lol'de senden çokta fikir alıyorum ama gümüşte değilsin olmadığın yerde hergün oyunların nasıl geçtiğini kendi attığın 10-15 oyuna göre tahmin edemezsin.Bende 1 hafta çok az troll geldi adam akıllı oyun oynadım ama bu hafta benim girdiğim maçlarda sinir krizi geçirmemek elde değil sebebi belli her troll'de elom dibe indikçe gelenlerle aynı seviyede olmuş oluyorum ben iyi oynamıyorum ama lanemde olduğum zaman tutupta kd batırmıyorum karşımdakine free kill vermiyorum veya jungle gank gelmiyor diye oyunu salmıyorum ss olduğunda başka lane'ye bende gank atıyorum son zamanlarda farm konusundada kendimi geliştirdim ama bunu artırmaya fırsat olmuyor 10.-11.dk'ta oyun alt üst oluyor o zamanda tutup lane'de farm yapmıyorsun tabi.
İşin özü aslında farklı gümüşteki adamın halini anca gümüşteki başka bir adam anlar diyip kelimelerime burda son veriyorum :D

Yukarı Alt