Takiminda dikkat edersen tank yok varda yok kasamamis adam buyuk ihtimal bot trollemis jungle yuzunden oda pasif kalmis diyecegim bu tur oyunlarda carry is yapamiyorsa hibrit kas yari ad yari tank sonucda off tanksin zaten :)Heartless demiş ki:kalite kokan oyun
Yavaş abi ya Sınavlarım yüzünden oynayamıyorum bakakalıyorum böyle.NiNCaSu demiş ki:Diamond 2
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Bro solo oynarken hydra son fısıltı 3lü'den sonra zaten tank kasıyorum veya 3lü çıkmıyorum bu oyunda hiç birşey normal değil kaç tane lb'nin karşısına shv gördün onuda almasının sebebi ap rünü yokmuş mid geçemezmişde vs vs işteNiNCaSu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Takiminda dikkat edersen tank yok varda yok kasamamis adam buyuk ihtimal bot trollemis jungle yuzunden oda pasif kalmis diyecegim bu tur oyunlarda carry is yapamiyorsa hibrit kas yari ad yari tank sonucda off tanksin zaten :)Heartless demiş ki:kalite kokan oyun
Ben hydra dan sonra direkt tank çıkıyorum genelde takım böyle oluncaHeartless demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bro solo oynarken hydra son fısıltı 3lü'den sonra zaten tank kasıyorum veya 3lü çıkmıyorum bu oyunda hiç birşey normal değil kaç tane lb'nin karşısına shv gördün onuda almasının sebebi ap rünü yokmuş mid geçemezmişde vs vs işteNiNCaSu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
is that real?lSore demiş ki:takımı beğenmiyorsan alt f4 çek 5dakika sonra tekrar gir hacim xd hem elon dusmez hem 3 puan kaybedersn
her gün yapıyorum ama 2.sine yemiyor hacılSore demiş ki:takımı beğenmiyorsan alt f4 çek 5dakika sonra tekrar gir hacim xd hem elon dusmez hem 3 puan kaybedersn
ipleyen yokNervous demiş ki:Beyler team'a alım var mı ?:)
Lig Gold 5 nick Bolt.
Ciddi diyorum sinirlerim yıprandı lanLemonade demiş ki:kanki biri sana büyü yapmış neden hala oynuyorsun bırak kendine izin ver bir hafta
Ortada team olsa keşkeNervous demiş ki:Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
ipleyen yokNervous demiş ki:Beyler team'a alım var mı ?:)
Lig Gold 5 nick Bolt.
reriz ligler aynı sayılır zatenHeartless demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ciddi diyorum sinirlerim yıprandı lanLemonade demiş ki:kanki biri sana büyü yapmış neden hala oynuyorsun bırak kendine izin ver bir hafta