@sarko benim içimi acıttı o takımla bozguna uğraman :(
Tamam kankaSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
reriz ligler aynı sayılır zatenHeartless demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ciddi diyorum sinirlerim yıprandı lanLemonade demiş ki:kanki biri sana büyü yapmış neden hala oynuyorsun bırak kendine izin ver bir hafta
Kanka 3 gün sonra evdeyim beraber duo gireriz ligler aynı sayılır zaten
Kur bro sen davet atarsın bana daNiNCaSu demiş ki:Takim yokmu gencler aksam takilalim
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
kara balta alacaktım sonra vazgeçtim onu aldım adam kovalarken çok iyi oluyor slow atması herneyse bir seri daha gittisarkolata demiş ki:biz o iteme arkadaşlarla aramızda frozen kanser diyoruz xd
çok iyi yamrfluu demiş ki:2 sevdiğim adam aynı oyunda olunca
Oyunda o kadar canım sıkılıyorki zevk alarak oynadığım tek karakter lee lanede ciddi bi counter olmazsa çok rahat ve eğlenceli oluyor aslında oyun sonlarına doğru yine tank dışındakileri avlamada veya adc eritmede çok iyi ama tf'de denk getirirsen q'yu :)sarkolata demiş ki:lee top çok zevkli, ben de oynuyorum. Hatta laneden 8 kill alıp, 2 kule indirip çıkıyorum. O zamana kadar itemlerim bt/hydra - last whisper falan bitmiş oluyor. Ama gel gör ki sonra hiç bir işe yaramıyor özellikle hard cc takımlara karşı. O yüzden kazanmam lazımsa asla lee top oynamıyorum. Lee Jungle'da ise gidip adcye falan sataşana tepik atıyorum. O yüzden lee jungle'a da asla damage kasmam =) Bu arada voli support oynama lütfen =)
adam botrk'u bile 4.itemde falan çıktı ama nasusu early'de iyi aldı en sonda amele nasus yaptı yapacağını jungle'de yakaladık tek başına baronları varken oyunu verdiler.sarkolata demiş ki:trinity force diye bir item var, neredeyse sırf jax için özel yaratılmış, millet gidip hextech guinso falan aliyor ya
voli jungle gogogo gg
sana saglam bir nasus player denk gelmemis :) stack kasmayi biliyormuydu adamsarkolata demiş ki:çünkü nasus zaten az vuruyor, hydra alalim biz buna çok vursun