Takımı
Besiktas
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
kanki biri sana büyü yapmış neden hala oynuyorsun bırak kendine izin ver bir hafta
Ciddi diyorum sinirlerim yıprandı lan
reriz ligler aynı sayılır zaten

Kanka 3 gün sonra evdeyim beraber duo gireriz ligler aynı sayılır zaten :popcorn:
Tamam kanka :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
biz o iteme arkadaşlarla aramızda frozen kanser diyoruz xd
kara balta alacaktım sonra vazgeçtim onu aldım adam kovalarken çok iyi oluyor slow atması herneyse bir seri daha gitti

Takımı
Galatasaray
lee top çok zevkli, ben de oynuyorum. Hatta laneden 8 kill alıp, 2 kule indirip çıkıyorum. O zamana kadar itemlerim bt/hydra - last whisper falan bitmiş oluyor. Ama gel gör ki sonra hiç bir işe yaramıyor özellikle hard cc takımlara karşı. O yüzden kazanmam lazımsa asla lee top oynamıyorum. Lee Jungle'da ise gidip adcye falan sataşana tepik atıyorum. O yüzden lee jungle'a da asla damage kasmam =) Bu arada voli support oynama lütfen =)

Takımı
Besiktas
sarkolata demiş ki:
lee top çok zevkli, ben de oynuyorum. Hatta laneden 8 kill alıp, 2 kule indirip çıkıyorum. O zamana kadar itemlerim bt/hydra - last whisper falan bitmiş oluyor. Ama gel gör ki sonra hiç bir işe yaramıyor özellikle hard cc takımlara karşı. O yüzden kazanmam lazımsa asla lee top oynamıyorum. Lee Jungle'da ise gidip adcye falan sataşana tepik atıyorum. O yüzden lee jungle'a da asla damage kasmam =) Bu arada voli support oynama lütfen =)
Oyunda o kadar canım sıkılıyorki zevk alarak oynadığım tek karakter lee lanede ciddi bi counter olmazsa çok rahat ve eğlenceli oluyor aslında oyun sonlarına doğru yine tank dışındakileri avlamada veya adc eritmede çok iyi ama tf'de denk getirirsen q'yu :)
Tamam bidaha voli sup oynamam :D leona olunca treshle namiyle koruyamıyorum adc'yi ondan bazen alıyordum voliyi ^^

Takımı
Besiktas
98 lp'ye çıkıp sonra ard arda 3 oyun kaybetme döngüsü tekrarlanmadı ama yine seriden düşerim ben :D

Takımı
Galatasaray
trinity force diye bir item var, neredeyse sırf jax için özel yaratılmış, millet gidip hextech guinso falan aliyor ya :D
voli jungle gogogo gg

Takımı
Besiktas
sarkolata demiş ki:
trinity force diye bir item var, neredeyse sırf jax için özel yaratılmış, millet gidip hextech guinso falan aliyor ya :D
voli jungle gogogo gg
adam botrk'u bile 4.itemde falan çıktı ama nasusu early'de iyi aldı en sonda amele nasus yaptı yapacağını jungle'de yakaladık tek başına baronları varken oyunu verdiler.

sarkolata demiş ki:
çünkü nasus zaten az vuruyor, hydra alalim biz buna çok vursun
sana saglam bir nasus player denk gelmemis :) stack kasmayi biliyormuydu adam

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Yukarı Alt