Malzahar zaten 4800 Sona zaten 3150 değil miydi?Spartacusss demiş ki:İP üzerinden fiyatı azalan herolar var arkadaşlar Xerath 4800,Miss Fortune 3150,Graves 4800,
Bunu yazmaya gelmiştim. Yazılmış, gidiyorum.Advance demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Malzahar zaten 4800 Sona zaten 3150 değil miydi?Spartacusss demiş ki:İP üzerinden fiyatı azalan herolar var arkadaşlar Xerath 4800,Miss Fortune 3150,Malzahar 4800,Graves 4800,Sona 3150,
Bro senin nick neydi ?NiNCaSu demiş ki:Challenger olacam 43dk bekledim oyun gelmedi lanet gelsin ya sorun heryerde sorun. :(
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Yok 6300 dü malzahar sonada 4800Autumn demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bunu yazmaya gelmiştim. Yazılmış, gidiyorum.Advance demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Malzahar zaten 4800 Sona zaten 3150 değil miydi?Spartacusss demiş ki:İP üzerinden fiyatı azalan herolar var arkadaşlar Xerath 4800,Miss Fortune 3150,Malzahar 4800,Graves 4800,Sona 3150,
Değildi...[/quote]Advance demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok 6300 dü malzahar sonada 4800
Yanlışı gördüğümde sessiz kalmak elimde değil malesef.Sen de benim uyarıma rağmen gidip ısrarla yanlışını tekrarlamışsın, hata sende gidip araştırıp yaz bari ikinci seferinde...Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Malzahar rp ile almıştım 6300 diye aklımda kalmış.Sonayıda tbfden almıştım 3150 görünce az geldi onlar karışmış.Diğerlerini doğru yazmışım teşekkürler bilgi için diye birşey yazmamışsın ama hataya hemen karşı çıkmışsın Ensarcığım
PS:Şu konuya sadece biri nasıl bir yanlış yazmış girip hemen suratına vurayım diye girmeyin artık
Yanlış uyarılır başarı takdir edilir, her doğru için madalya verilecekse ohoo...Spartacusss demiş ki:Doğruyu takdir etmiceksen yanlışıda uyarma o zaman