Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen herkes mal bir sen akıllısın bu sohbet konusunda.Hayır tama mgördün yanlışı neden gelip yazıyosun 4 heroyu doğru yazmışım niye uzatıyorsun 6300 diye hata yazmışım sanki ölüm kalım haberi çok büyük bir hata.Herkes birşey paylaştığı zaman illa bir laf yapıcak bi saçmalık buluyorsun bunu herkes görüyor zaten.Tamam yanlış Malzahar hiç 6300 olmadı hero 6300 geldi fakat 22 nisan 2012 civarlarında 4800 olmuş.HERKESDEN MALZAHARIN İPSİNİN 4800KEN 6300 YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN BENİ BAĞIŞLAYIN.BİR DAHA BÖYLE BÜYÜK BİR SORUN VE HATA YAPMAYACAĞIMAdvance demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne mal adamsın arkadaş sen, güzel bir şekilde söylüyoruz anlamıyorsun, biraz uyararak söylüyorsun anlamıyorsun, ters söylüyoruz anlamıyorsun illaha bir tarafına mı sokarak söylememiz gerekiyor?Bilgi diyorsun, kıvırıyorsun yok gecikmeli bilgi diye, sen daha oyunda yokkenki haberden bahsediyorsun.Tamam yanlış biliyormuşum 6300 değilmiş demeyi beceremiyor musun illaha azar mı işitmen hakaret mi yemen lazım? Gülünmelik bir durum yok yanlış bilgi var, düzeltiyoruz madem o kadar önemli bir şey değil sen gül geç hatana.Spartacusss demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geçAdvance demiş ki:Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten