Doma$no

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geç
Ne mal adamsın arkadaş sen, güzel bir şekilde söylüyoruz anlamıyorsun, biraz uyararak söylüyorsun anlamıyorsun, ters söylüyoruz anlamıyorsun illaha bir tarafına mı sokarak söylememiz gerekiyor?Bilgi diyorsun, kıvırıyorsun yok gecikmeli bilgi diye, sen daha oyunda yokkenki haberden bahsediyorsun.Tamam yanlış biliyormuşum 6300 değilmiş demeyi beceremiyor musun illaha azar mı işitmen hakaret mi yemen lazım? Gülünmelik bir durum yok yanlış bilgi var, düzeltiyoruz madem o kadar önemli bir şey değil sen gül geç hatana.
Aynen herkes mal bir sen akıllısın bu sohbet konusunda.Hayır tama mgördün yanlışı neden gelip yazıyosun 4 heroyu doğru yazmışım niye uzatıyorsun 6300 diye hata yazmışım sanki ölüm kalım haberi çok büyük bir hata.Herkes birşey paylaştığı zaman illa bir laf yapıcak bi saçmalık buluyorsun bunu herkes görüyor zaten.Tamam yanlış Malzahar hiç 6300 olmadı hero 6300 geldi fakat 22 nisan 2012 civarlarında 4800 olmuş.HERKESDEN MALZAHARIN İPSİNİN 4800KEN 6300 YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN BENİ BAĞIŞLAYIN.BİR DAHA BÖYLE BÜYÜK BİR SORUN VE HATA YAPMAYACAĞIM

Advance

Hala anlamadığın şey konuyu uzatanın sen olduğun gerçeği, bakalım kaç mesaj daha sürecek bunu anlaman.

@Zippy
Ben aldım.

Bisey yazip cevap alamamamizin sebebi o herif miydi :mrgreen:

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Eveeet lafıma geldiniz mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar ne bosstu ya amat benim kuzenimdir malmısınız malak mı? O anda yazan arkadaşında yanında ben vardım aptal olmayın yani. Exlden falan yazdı bende yanındaydım adamın adamda oyunun başına olduğu için ben amat yazdı nedir derdiniz onu anlamadım?

Bana bundan sonra biriniz dahi exlden mesaj atmayın boostmuş şu andada oyundayız sıkıntı yok yani yazarsanız cevap veririz. Şu anda pm atın oyundayım ama genede cevap veririm.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Bana bundan sonra biriniz dahi exlden mesaj atmayın boostmuş şu andada oyundayız sıkıntı yok yani yazarsanız cevap veririz. Şu anda pm atın oyundayım ama genede cevap veririm.
kaça boostluyo senin bu kuzen benim accountuda boostlasın bi zahmet :mrgreen: Silver5ten diamond5e bi gece hayır duası okurum

Şu oyunda birkaç gündür beraber oynadığım adam için elobooster dedinizya helal olsun daha ne diyim çoğunuz çocuk ergensiniz yani. Neyse çokda önemli değil kimin ne dediği it ürür kervan yürür.

Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
kaça boostluyo senin bu kuzen benim accountuda boostlasın bi zahmet :mrgreen: Silver5ten diamond5e bi gece hayır duası okurum
arkadaşlar nincasu yu yaklaşık 4 yıldır tanıyorum cok sevdigim bir abimdir siz elo boost demişsiniz ama çekemediginizden galiba çogu oyunu duo giriyoruz millete çamur atmaya utanmıyormusunuz siz ? kendiniz yapamıyorsunuz bali milleti suçlamayın be yazık..

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
bu kadar kasmasaydın be biz sana inanirdik xd
Hayatım boyunca en çok zoruma giden şey emek veririrm başarmak için bir akıllı geçinen çıkar kasmaya gerek yok evet benim erdemlerim vardır. Amat kuzenimdir evet bugün müşteri vardı geç oyna ahmet dedim arkadaşın biride yazdı exlden ben falan oda ben amat yazdı gördüm hani buna dayanarak elobooster oluyorum öylemi? ya bir insana bok atmak kolaydır.En çokda zoruma giden şu pm atıyorsunuz lig atlattım birkaçınıza hala eloboster olduk. Ben takarım abi biri benim gözümün içine baka baka bu şekilde saçma sapan birşey yazarak beni karalıyorsa bende gayet net açık cevap veririm.Kimsenin inanmasınada gerek yok öyle bir niyetimde yok. Ben kendimi biliyorum yeter.

Yukarı Alt