Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Akşam 6 da online olun show var ya da inanmayanlar hazır olsun su saatte halledelim vs idi heleki olayı baslatan sensin diyorsun ya onu hiç anlamıs deilim.Ben denk düşemedik ama adam niye yalan söylesin dedim demez olaymısım. Son olarak sunu diyorm adam inanmayan varsa istediği sekilde kapısalım diyor burda boost diyenler mac atsın adamla sonra görsün neymiş ne değilmiş bence
edit:Malesef stream bende cok donuyor bişey anlaşılmıyor inş diğerleri izleyebiliyordur.
bu kadar kızma bence bro niye bu kadar büyütüyorsun? Ben yerinde olsam vereceğim cevap şuydu:NiNCaSu demiş ki:Streami yapinca sana burada kapak yapacam sikma canini sen chari baskasi oynadi oda kuzenim eloboost cikti ha ben sizin kadar . olmadim daha elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim herkeze cekemeyen anten taksin yoluma devam kimseylf muhatab olmam yoluma ddvam ederim su kodugumjn oyunu icinde kimseye 5 kurus vermem cok konusan varsa acalkm skype vs ne varsa kapisalim dahada sozum yok dedigim gibi ergen adam streami gozune sokacam bu arada parasiz stream yapabilecegim bir program var mi bende can atiyorum bazilarina kapak yapmaya dunden beri attigi yorumlara bakin hep ayni karala izi kalsin. Alpere yaptigini bana yapamayacaksin. Susuyorum sadece. Herkez dahil kampanyaya karala izi kalsin.
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Akşam 6 da online olun show var ya da inanmayanlar hazır olsun su saatte halledelim vs idi heleki olayı baslatan sensin diyorsun ya onu hiç anlamıs deilim.Ben denk düşemedik ama adam niye yalan söylesin dedim demez olaymısım. Son olarak sunu diyorm adam inanmayan varsa istediği sekilde kapısalım diyor burda boost diyenler mac atsın adamla sonra görsün neymiş ne değilmiş bence
edit:Malesef stream bende cok donuyor bişey anlaşılmıyor inş diğerleri izleyebiliyordur.