aga boost plzLeader31966 demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
arkadaşlar nincasu yu yaklaşık 4 yıldır tanıyorum cok sevdigim bir abimdir siz elo boost demişsiniz ama çekemediginizden galiba çogu oyunu duo giriyoruz millete çamur atmaya utanmıyormusunuz siz ? kendiniz yapamıyorsunuz bali milleti suçlamayın be yazık..Crusade demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
kaça boostluyo senin bu kuzen benim accountuda boostlasın bi zahmet Silver5ten diamond5e bi gece hayır duası okurumNiNCaSu demiş ki:Bana bundan sonra biriniz dahi exlden mesaj atmayın boostmuş şu andada oyundayız sıkıntı yok yani yazarsanız cevap veririz. Şu anda pm atın oyundayım ama genede cevap veririm.
Üyelik açmışım Kıçımla gülüyorum yemin ederim yaMopneet demiş ki:Oha üyelik mi açmış yeni? LOOOL
her gün 1troll gelse belki silver olabilirNervous demiş ki:Çarşı karışmış Şunu söylemeliyim ki günlük 4-5 veya fazla oyun atan herkes challanger olabilir marifet değil bence.
tamam da bro öyle bir olay yok bence çok basit bir olay bu ben boost falan demedim zaten adama stream yapsa izleriz extraloob olarak beraber güzel olur bence.Lütfen yanlış anlaşılmasın bu mesajım gerçekten söylüyorum.7Heartless demiş ki:Bro kapandı gitti konu açıp durmasan iyi olur artık