Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Leader31966 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Leader31966 demiş ki:
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Bana bundan sonra biriniz dahi exlden mesaj atmayın boostmuş şu andada oyundayız sıkıntı yok yani yazarsanız cevap veririz. Şu anda pm atın oyundayım ama genede cevap veririm.
kaça boostluyo senin bu kuzen benim accountuda boostlasın bi zahmet :mrgreen: Silver5ten diamond5e bi gece hayır duası okurum
arkadaşlar nincasu yu yaklaşık 4 yıldır tanıyorum cok sevdigim bir abimdir siz elo boost demişsiniz ama çekemediginizden galiba çogu oyunu duo giriyoruz millete çamur atmaya utanmıyormusunuz siz ? kendiniz yapamıyorsunuz bali milleti suçlamayın be yazık..
aga boost plz

Beyler hüseyinin bir üyelik açdıgı felan yok benim facebook adresim facebook.com/26semiheses ekleyin görüşelim adam yazdı canım sıkıldı ne oldu felan yazdım konuştuk canım sıkıldı yazdım buraya hani millete çamur atmaya cok meraklısınız ya beyler ha gene inanmıyorsanız evet ben hüseyinim yeni hesap açtım .)

Takımı
Galatasaray
arkadaslar cok ustune gitmeyin oyunda 2dakikada bir durum değiştiriyor şimdi bana da yazdi :D
[11] Lee Chi: sen malmısın?
[11] sarko carry: muted bb
[11] Lee Chi: *****

Tek diyeceğim şudur zamanında alperede aynısını yaptın bana yapamıcaksın tamam senin çekemediğini en baştan beri biliyorum ben neyse sıkıntı yok yemedi sil geç değil mi? Boşver Semih ya bu ergenler anlamaz. Şu anda yapacağım tek şey arkadaş listesini temizlemek ilk işim bu :wink1: Daha sonra şu dakkadan sonra sizlere inat boşvaktimde stream yapacağım burayada linki paylaşacağım ondan sonra hepinizin suratını görmek istiyorum. Ben şu oyuna 1 kuruş harcamamış biriyim. Son yazacağım budur.

Çarşı karışmış :D Şunu söylemeliyim ki günlük 4-5 veya fazla oyun atan herkes challanger olabilir marifet değil bence.

Advance

Eloboost ya da değil tartışmasına girmeden şunu söylemek istiyorum, eğer ortada böyle bir durum varsa belli olur zaten birkaç gün/hafta içerisinde, hak etmediği yerde durmasını engelleyen bir sistemi kullanıyoruz şuanda.Her iki taraf için de gereksiz konuşmaların lüzumu yok zamana bırakın gerçek çıkar ortaya.

Ben ikidir sorduğumda amat vardı neyi oluyorsun dedim bilmem birşeyi olmuyorum dedi oyundaydı ama o kafayla öyle demiş olabilir kuzeniyim demek yerine ben de oyundayken yanlıs seyler söylüyorum genelde. Kendim oynuyorum diyorsa ben inanırım niye inanmayayım niye yalan söylesin adam ama ispatlamak istiyorsa 1 stream atsa herkesin kafasındaki soru işaretleri gider bence.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bro kapandı gitti konu açıp durmasan iyi olur artık
tamam da bro öyle bir olay yok bence çok basit bir olay bu ben boost falan demedim zaten adama stream yapsa izleriz extraloob olarak beraber güzel olur bence.Lütfen yanlış anlaşılmasın bu mesajım gerçekten söylüyorum.7

Edit:Friendden temizlenenlerden biriymişim şimdi farkettim :roll:7

Gördüğüm kadarıyla yardımsever bir arkadaş yani oynayacak yokmu falan diyordu bence 5 li olarak stream yapabiliriz hatta. :popcorn:

Streami yapinca sana burada kapak yapacam sikma canini sen chari baskasi oynadi oda kuzenim eloboost cikti ha ben sizin kadar . olmadim daha elimden geldigi kadar yardimci olmaya calistim herkeze cekemeyen anten taksin yoluma devam kimseylf muhatab olmam yoluma ddvam ederim su kodugumjn oyunu icinde kimseye 5 kurus vermem cok konusan varsa acalkm skype vs ne varsa kapisalim dahada sozum yok dedigim gibi ergen adam streami gozune sokacam bu arada parasiz stream yapabilecegim bir program var mi bende can atiyorum bazilarina kapak yapmaya dunden beri attigi yorumlara bakin hep ayni karala izi kalsin. Alpere yaptigini bana yapamayacaksin. Susuyorum sadece. Herkez dahil kampanyaya karala izi kalsin.

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Takımı
Besiktas
@Nincansu
Ne dediğiniz umrumda değil diyorsun cevaplarında çirkinleşerek sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.Madem umrunda değil kimseye cevapta vermeyebilirsin yada ne yapacaksan zamanı gelince yayına başladığında en büyük cevabı verirsin kısacası sakin ol biraz.

Yukarı Alt