Sona?Spartacusss demiş ki:Tamam ortada bir yanlış yok o zamansa Malzahar 1 sene önce 6300dü buda yanlış yazmamışım sadece geç yazılmış bir bilgi...
Peşini bırakmayan ben değilim o :)Heartless demiş ki:advance bir hata var olduğunu söyledin düzelti uzatmasana bu kadar keyif alıyorsun belli ama yeter durmasını bil biraz.
ulan yalSore demiş ki:burası warrock tere deil biz sizi banlatmadik kiklettik AAAAAA Kİ Kİ Kİ
Su 600rp hediyeli sayisini hic bir yerde goremedim, kadikoy bakirkoy..Zippy demiş ki:Oyungezer özel sayısını alan oldu mu? Baktım birkaç yere aralık sayısı var sadece
NiNCaSu demiş ki:Tam combattayim baron calacam deprem oldu 6 siddetinde iyimi
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
NiNCaSu demiş ki:Tam combattayim baron calacam deprem oldu 6 siddetinde iyimi
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geçAdvance demiş ki:Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten
Ne mal adamsın arkadaş sen, güzel bir şekilde söylüyoruz anlamıyorsun, biraz uyararak söylüyorsun anlamıyorsun, ters söylüyoruz anlamıyorsun illaha bir tarafına mı sokarak söylememiz gerekiyor?Bilgi diyorsun, kıvırıyorsun yok gecikmeli bilgi diye, sen daha oyunda yokkenki haberden bahsediyorsun.Tamam yanlış biliyormuşum 6300 değilmiş demeyi beceremiyor musun illaha azar mı işitmen hakaret mi yemen lazım? Gülünmelik bir durum yok yanlış bilgi var, düzeltiyoruz madem o kadar önemli bir şey değil sen gül geç hatana.Spartacusss demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geçAdvance demiş ki:Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten
olmus da bi denk düşemedik ya amat diye biri var hesaptaNoMoreLove demiş ki:Birazdan nincasu challenger olucak.