Advance

Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Tamam ortada bir yanlış yok o zamansa Malzahar 1 sene önce 6300dü buda yanlış yazmamışım sadece geç yazılmış bir bilgi...
Sona?

Takımı
Besiktas
advance bir hata var olduğunu söyledin düzelti uzatmasana bu kadar keyif alıyorsun belli ama yeter durmasını bil biraz.

Advance

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
advance bir hata var olduğunu söyledin düzelti uzatmasana bu kadar keyif alıyorsun belli ama yeter durmasını bil biraz.
Peşini bırakmayan ben değilim o :)
edit:Ayrıca düzeltmedi hala haklı olduğunu kanıtlama peşinde :)

Takımı
Besiktas
Hatasını söylemişsin 2 tanesini yanlış yazmış bunun doğruluk bir yanı yok ama iğneliyerek yazıyorsun bro boşuna gereksiz muhabbet dönüyor sonra.
ps:Yazdığınıda ben düzelttim.

Advance

Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten

Bir oyunda renekton top nasus jung ise tf ye girmeyin benden tavsiye ya da vayne alın bota öyle girin.

Oyungezer özel sayısını alan oldu mu? Baktım birkaç yere aralık sayısı var sadece

Takımı
Galatasaray
Zippy demiş ki:
Oyungezer özel sayısını alan oldu mu? Baktım birkaç yere aralık sayısı var sadece
Su 600rp hediyeli sayisini hic bir yerde goremedim, kadikoy bakirkoy..

Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Tam combattayim baron calacam deprem oldu 6 siddetinde iyimi :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Video var ya koreliler, deprem oluyor lol oynamaya devam ediyorlar. :mrgreen:

Doma$no

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Madem öyle sussun arkadaş konuşmasın ben o konuşmadıkça bir şey söylemiyorum zaten
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geç

Advance

Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spartacusss demiş ki:
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Sen ehrkese ge lburda olumsuz yorum at sonra biz mi susalım?Bilgiden yararlanamdıysan okuma gül geç
Ne mal adamsın arkadaş sen, güzel bir şekilde söylüyoruz anlamıyorsun, biraz uyararak söylüyorsun anlamıyorsun, ters söylüyoruz anlamıyorsun illaha bir tarafına mı sokarak söylememiz gerekiyor?Bilgi diyorsun, kıvırıyorsun yok gecikmeli bilgi diye, sen daha oyunda yokkenki haberden bahsediyorsun.Tamam yanlış biliyormuşum 6300 değilmiş demeyi beceremiyor musun illaha azar mı işitmen hakaret mi yemen lazım? Gülünmelik bir durum yok yanlış bilgi var, düzeltiyoruz madem o kadar önemli bir şey değil sen gül geç hatana.

Yukarı Alt