- Takımı
- Seçiniz...
yav bırakın parasıyla egosunu tatmin etmeye çalışanlardan biri işte parayla adam olunamayacağını anlar yakında
@lSore
hardcore
@lSore
hardcore
madem öyle nickimi biliyorsun silver 3 üm gold olsam yeterNiNCaSu demiş ki:Yok ya uygunsuz birsey yazmiyorum :) adamlar yaziyor baksana öpünde barışak affetmek büyüklükmüş :) isterseniz lig atlatabilirim silverdakiler challengerız sonuçta sizleri seviyorum :)
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Bu kadar cekemedigini bilmiyordum :) kimmisnickini soylede yalan yanlis uydurma oldumu Allahtan kork millet herseyi soyler agzi olan konusur aa yapamiyordum oylemi tamam bidaha atalim senin icin zor olmayacaktir arti sunuda anlamadim adam 6 aydir diamond challenger ben daha atlayali 1 hafta olmadi ve ben 6 ay once bu heroyu oynamiyordum ki ben ismimi degistireli 1ay olmadi daha birdahakine destekli atarsan sevinirim lutfen iste siz busunuz dostum neyse wts eloboost gel seninle kapisirken stream yapacamsarkolata demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
atmistik bir kere ya lee vs lee daha skillerde doubletap yapmadan once aa bile yapmiyordunNiNCaSu demiş ki:Sarko stream yaptik daha neyin kafasi bu gel la vs atak bitsin bu cekememezliligin
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
6 aydir falan diamond 1 - challenger takilan, zone ant gibi takimlarda da yer almiş bir arkadaşa sordum seni, %100 emin adam boostlandigina
lol harbiden para ile aldim evet gerek oyun goldu gerek silk ile kesilen uniqlerden coin toplucam diye canim cikmisti kardeslerim benim heryerde aynisiniz sarko ve takimi adam 6 aydir diamond ben daha atlayali 1 hafta olmadi neyse komik ya alin size hardcorelSore demiş ki:darilmaca gücenmece yok ama nincasu interpolün severindki aldigin misir itemlerine döndü olay XD
Tospalar sizi sülanenize yeterim ben sikma canini ant takiminda 6aydir daymind celencir beni taniyor ki ben gumustum bu hero uzun zamandir oynanmiyordu ismimide yeni demgistim westten geldim ben buraya sarko eloboost yapammi abim sana :) alperede yaptin zamaninda bana yapamazsin insanlari karalayarak gecinme bu hayatta :):):):)sarkolata demiş ki:hakkaten hardcore olmus xd
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]lSore demiş ki:ee oynarken almadim diyordun 3 ay sonra lolü bırakınca evet booslattım kendimi deme XD neyse optüm
euda oynuyordum chari ounamiyordum bu heroyu kapis anlatayimmi bidaha
valla abi kızmada yalan insani yalancı yapar ama çok yalan maskara :)
1 aydır dereceli atmamış bende yeni gördüm elmas 1 düşmüş.Mopneet demiş ki:Bu adam 1 aydan kısa süre önce TR'de Challenger 1.'si idi. Nasıl olur da -877 LKS ile şu an d1'de?
http://www.lolking.net/summoner/tr/801008#profile
Bende weste falan geçti sandım challenger'da göremeyinceMopneet demiş ki:Bu adam 1 aydan kısa süre önce TR'de Challenger 1.'si idi. Nasıl olur da -877 LKS ile şu an d1'de?
Yalan tutmadiherhalde antdeki adamin adi ne soracam celencir adam ahaha muted la beni destekli at bundan sonra tospa yasarkolata demiş ki:muted artık bunu
en cok zoruma giden ne biliyor musun sulalece seni izliyoruz dedin ok dedin izledin kotumu oynadim sence su 3 kendini bilmez adam surada bana hakaret icerikli sozlerde yazdilar bana gelince duzenle schhh yaz :) challenger oldugunda dusmessin ligden anca soyle puanin 0dir alttan gelen biri terfi ederse dusersin lig umarim aciklayici olmustur :)Heartless demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende weste falan geçti sandım challenger'da göremeyinceMopneet demiş ki:Bu adam 1 aydan kısa süre önce TR'de Challenger 1.'si idi. Nasıl olur da -877 LKS ile şu an d1'de?