Takımı
Seçiniz...
Yıl bitmeden. :mrgreen:
cool angel ft duygusuzz&tenpanter
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sizin 2-3 ay uğraştıpta beceremediğiniz. Kabiliyetinizin yetmediği yerlere gelen birinin çekememezlik yapmanız gayet doğal.
Sizin hava attığınız şeylerle adam alay ediyor. Boost yapıp yapmadığını bilemem. Artık boost ne oluyorsa (az çok bilgim var.)LoL'de Challenger'a kadar boost yapabilecek kabiliyette kaç kişi var?
Eski extraloob devam etseydi keşke. Adamların çoğu gitti. Sağlam tektük. Gerisi hep süprüntü.
Biri kendinden daha düşük bir şeyi elde edince alay ediyorlar o süprüntüler.
Birileri kendilerini ezip,aşıp alay edince kin güdüp çakal sürüsü gibi toplu halde saldırıyorlar.
Baya uzun oldu galiba bu yorum. Herneyse iyi forumlar.
p.s : İftiradan dolayı forumdan uzaklaştırma varmı?
p.s 2 : Alay edici,aşağılayıcı ve iğneleyici sözlerden dolayı forumdan uzaklaştırma varmı?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Ben girdim offline di merak ettim bakayım dedim. :)
Hayır dırek oyun clıent sayfasından canlı izle yazıyorya türkiye izliyor twitchden değil orada görürsün Lee Chi yenimaç başlıyor 10 dakıkaya guncellenır tekrar gırıyoruz :wink1:

Takımı
Besiktas

Bu saatten sonra birbirini küçümseyen ve aşşağılayıcı kelimeler kullananlar için uyarı verilecek devam ettiği taktirdede yaptırımlar uygulanacak.Bu duruma düşmeden herkes kendi yazdığına dikkat etsin a kişisi ve b kişisi diye ayrım olmadan gereken yapılacaktır.

Mopneet

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bu adam 1 aydan kısa süre önce TR'de Challenger 1.'si idi. Nasıl olur da -877 LKS ile şu an d1'de? :roll:
http://www.lolking.net/summoner/tr/801008#profile
1 aydır dereceli atmamış bende yeni gördüm elmas 1 düşmüş.
2 hafta önce girmiş en son. hastalanmış mı bilmiyorum ama EUW'de oynuyor her gün.
PS: Susmuyor lan bunlar. Vay anasını...

Mopneet

O değilde ben 40 dakikada 20 minyon kesince üzülüyorum az kestim diye; insanlar 400 dakikada 150 minyon kesip Challenger olabiliyor ya. :/

Yukarı Alt