Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
O değilde ben 40 dakikada 20 minyon kesince üzülüyorum az kestim diye; insanlar 400 dakikada 150 minyon kesip Challenger olabiliyor ya. :/
Support oynaya oynaya cikmistir adam?
O degilde sen nasil basariyorsun 40 dk da 20 farm :D insan yanlislikla kesse daha fazla olur :D

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Mopneet demiş ki:
O değilde ben 40 dakikada 20 minyon kesince üzülüyorum az kestim diye; insanlar 400 dakikada 150 minyon kesip Challenger olabiliyor ya. :/
Support oynaya oynaya cikmistir adam?
O degilde sen nasil basariyorsun 40 dk da 20 farm :D insan yanlislikla kesse daha fazla olur :D

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
:D

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Mopneet demiş ki:
Anlatayim canimcim premade arkadasimdir bu vatandas challengerda 10 gun koruma kazanmak icin 5 macin 3unu kazanmasi lazim. Yoksa D1e dusecek. 400 puan alti herkez dusebilir. Ve 10 gunun son 24. Saatine kadar oyun atmayan herkez duser duser. Bkz; who fed naru chalde 1.sirada idi. 1600kusur elosu vardi. Oynamadigi icin dustu. Saygilar sevgiler canlar. -.-

Advance

Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
NiNCaSu demiş ki:
Mopneet demiş ki:
Anlatayim canimcim premade arkadasimdir bu vatandas challengerda 10 gun koruma kazanmak icin 5 macin 3unu kazanmasi lazim. Yoksa D1e dusecek. 400 puan alti herkez dusebilir. Ve 10 gunun son 24. Saatine kadar oyun atmayan herkez duser duser. Bkz; who fed naru chalde 1.sirada idi. 1600kusur elosu vardi. Oynamadigi icin dustu. Saygilar sevgiler canlar. -.-

Güzel sallamışsın tebrik ederim.

Lolkingdeki bir bug, normalde her division için 100 puana ulaşanı seriye sokacak şekilde kodlamışlar, challengerda da 100 puanda olan kişi seride görünüyor o yüzden.

Neyi sallamisim hacim aynen dedigm gibi lolclientten adama bak d1 e dusmus adam kac kisiyle konustum bu sekilde dedi fazlada anlamiyorum ama tek dogru bildigim emin oldugum 400puan olan herkez garanti diye biliyorum. Ayni zamanda puanin 0 dusun lig dusmuyorsun 10 gunluk koruman var ise eger d1den adam lig atlarsa o sekklde dusuyorsun diye biliyorum tam bilgilendirirsen sevinirim :) ama konustugum herkez yukarida yszdiklarimi soyluyor sistem degistiysede onuda bilmiyoruz :)

Benim puanim 100 degil ama seride gorunmuyorum winchestera sordugumda 10 gunluk koruma alacam falan dedi yoksa adam zaten challenger ensar ciddi anlamda arastirma yapilmasi lazim.

Ee takim falan diyorsun bence kuralim bana uyar yani bir suru arkadas var burda gumus olan boost muhabbetini birakip boyle birsey yapsak daha iyi olur bence.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Advance

Diğer liglerde division düşmeden önce 28 günlük inaktiflik var bu süreden sonra puan kaybetmeye başlıyorsun Challengerda ise inaktiflik süresi 1 hafta ve puan kaybetmeden direkt olarak diamond1'e düşüyorsun.Ayrıca mmr'ı senden daha yüksek olan bir diamond bir oyuncusu challenger serilerini kazanırsa ve sen de mmrı en düşük olan challenger isen düşüyorsun.Kimse bilmiyor değil siz bilmiyorsunuz ayrıca supportun yazdığı mesaj da tam bir gerizekalılık örneği.

Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Triptonic demiş ki:
Ee takim falan diyorsun bence kuralim bana uyar yani bir suru arkadas var burda gumus olan boost muhabbetini birakip boyle birsey yapsak daha iyi olur bence.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
bende bunun cabasindayim en bastan beri :)

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Diğer liglerde division düşmeden önce 28 günlük inaktiflik var bu süreden sonra puan kaybetmeye başlıyorsun Challengerda ise inaktiflik süresi 1 hafta ve puan kaybetmeden direkt olarak diamond1'e düşüyorsun.Ayrıca mmr'ı senden daha yüksek olan bir diamond bir oyuncusu challenger serilerini kazanırsa ve sen de mmrı en düşük olan challenger isen düşüyorsun.Kimse bilmiyor değil siz bilmiyorsunuz ayrıca supportun yazdığı mesaj da tam bir gerizekalılık örneği.
Valla ne zekasi bilemem hocam ama aydonlattogin icin tesekkurler.

Takımı
Galatasaray
Amat reis bilir; amat reis bizi aydinlat bu lolkingde adam niye seride gozukuyor?

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Amat reis bilir; amat reis bizi aydinlat bu lolkingde adam niye seride gozukuyor?
Amatlar yesin seni :D ant adam kimdi nick versene cok merak ettim 6 aydir chal ve d1 arasi demi sana eloboost yapak mi :D kurtulsu ligden artik :wink1: neyse en son muted demistin ama neyse kisacasi sen ve takimina gukuyorum lutfen tahrik etme taktiklerinden vaz gec @Lenneth in bir sozu var cok severim bkz; tatmin etmeyeceksen tahrik etmeyeceksin. Artik sana cevap vermeyecegim :) cunku sarmiyorsun artik dedigimi dusun ve lig atlatak seni bu arada ahmetin selami vr neyin kafasi abi bu diyor 2gun charini oynadik diyor. Baska seylerde diyorda neyse ykarida yetkili arkadasim uyarmis banada uymak duser lutfen sende uy streamde yaptik bak senin icin artik su cocuklugu birak baskada sozum yok sana :)

Yukarı Alt