Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Buradan tanıdığım çoğu kişiye rastlayamıyorum ve 1x lvldayken oyunda tanıştığım kişi ile girdim sabah. Deli etti. Adam 30 lv ama nasıl 30 lv ipleri full heroya yatırmış rün kabiliyet 0 atak kısmını fullemiş Darius kullanacağı için. Bir Darius oyuncusu ne olursa olsun Zed'e yenilmemeli arkadaş yani yeniliyorsan yenil o oyun dikkatin fazla değildir ama 10dkda Zed'e 6 kez de ölme. Git kulealtı bekle atağa geldiğinde çek ulti at arkadaş.Heartless demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım solo girme 4 tane dengesizle uğraşacağına tanıdığınla gir 3 tanesiyle uğraşWax Whine demiş ki:Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Bu saatten sonra jungle geçmem abi last pick kalmadığı sürece. Sarko'nun da dediği gibi herkes kendi hatasını jungle'a atıyor. Karşı taraf Liss aldı bizim mid de karşı koyarım diye Akali aldı. Akali 6 lv mide gang gittiğim için Liss 5 lv kaldı base attı. Geldi abi Akali ultiyi adam gibi kullanamıyor. W skillini kullan çimlere ters tarafta bekle ulti at diyorum yok. Mid öyle ezildi. Yukarıda yazdığım Darius Zed'e ezildi. Sonra jung hiç gang gelmiyor LeeSin q kullanmayı bilmiyor oldu. Fıtık oldum. Ben iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum çok iyi olsam silverda olmazdım. Ama en azından mantıklı oynamayı biliyorum. Eğer lanede farm alamıyorsak sup nida ile ya da ne bileyim bir adc ile harras yapıp kulealtı kaçıp karşının canını indirmeye çalışıyorum.Advance demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Jungle oynamayı çok iyi öğren jungle oyna.Wax Whine demiş ki:Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: