Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Hacım solo girme 4 tane dengesizle uğraşacağına tanıdığınla gir 3 tanesiyle uğraş
Buradan tanıdığım çoğu kişiye rastlayamıyorum ve 1x lvldayken oyunda tanıştığım kişi ile girdim sabah. Deli etti. Adam 30 lv ama nasıl 30 lv ipleri full heroya yatırmış rün kabiliyet 0 atak kısmını fullemiş Darius kullanacağı için. Bir Darius oyuncusu ne olursa olsun Zed'e yenilmemeli arkadaş yani yeniliyorsan yenil o oyun dikkatin fazla değildir ama 10dkda Zed'e 6 kez de ölme. Git kulealtı bekle atağa geldiğinde çek ulti at arkadaş.
Advance demiş ki:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Girdiğim oyunlar troll kaynıyor 100 puana ulaşamadım gitti. Yok mudur bunun çaresi?

Jungle oynamayı çok iyi öğren jungle oyna.
Bu saatten sonra jungle geçmem abi last pick kalmadığı sürece. Sarko'nun da dediği gibi herkes kendi hatasını jungle'a atıyor. Karşı taraf Liss aldı bizim mid de karşı koyarım diye Akali aldı. Akali 6 lv mide gang gittiğim için Liss 5 lv kaldı base attı. Geldi abi Akali ultiyi adam gibi kullanamıyor. W skillini kullan çimlere ters tarafta bekle ulti at diyorum yok. Mid öyle ezildi. Yukarıda yazdığım Darius Zed'e ezildi. Sonra jung hiç gang gelmiyor LeeSin q kullanmayı bilmiyor oldu. Fıtık oldum. Ben iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum çok iyi olsam silverda olmazdım. Ama en azından mantıklı oynamayı biliyorum. Eğer lanede farm alamıyorsak sup nida ile ya da ne bileyim bir adc ile harras yapıp kulealtı kaçıp karşının canını indirmeye çalışıyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Wax Whine demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Hacım solo girme 4 tane dengesizle uğraşacağına tanıdığınla gir 3 tanesiyle uğraş
Buradan tanıdığım çoğu kişiye rastlayamıyorum ve 1x lvldayken oyunda tanıştığım kişi ile girdim sabah. Deli etti. Adam 30 lv ama nasıl 30 lv ipleri full heroya yatırmış rün kabiliyet 0 atak kısmını fullemiş Darius kullanacağı için. Bir Darius oyuncusu ne olursa olsun Zed'e yenilmemeli arkadaş yani yeniliyorsan yenil o oyun dikkatin fazla değildir ama 10dkda Zed'e 6 kez de ölme. Git kulealtı bekle atağa geldiğinde çek ulti at arkadaş.
Advance demiş ki:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:

Jungle oynamayı çok iyi öğren jungle oyna.
Bu saatten sonra jungle geçmem abi last pick kalmadığı sürece. Sarko'nun da dediği gibi herkes kendi hatasını jungle'a atıyor. Karşı taraf Liss aldı bizim mid de karşı koyarım diye Akali aldı. Akali 6 lv mide gang gittiğim için Liss 5 lv kaldı base attı. Geldi abi Akali ultiyi adam gibi kullanamıyor. W skillini kullan çimlere ters tarafta bekle ulti at diyorum yok. Mid öyle ezildi. Yukarıda yazdığım Darius Zed'e ezildi. Sonra jung hiç gang gelmiyor LeeSin q kullanmayı bilmiyor oldu. Fıtık oldum. Ben iyi bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum çok iyi olsam silverda olmazdım. Ama en azından mantıklı oynamayı biliyorum. Eğer lanede farm alamıyorsak sup nida ile ya da ne bileyim bir adc ile harras yapıp kulealtı kaçıp karşının canını indirmeye çalışıyorum.
Gel la bana wax 100 puan yapam seni :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Abim teşekkür ettim düşünmen yeter :kalp:
Bu oyun harbi boş adam kaynıyor lan. 5v3 oynuyoruz 2 afkmiz var bizim takımda adc geldi bana küfrediyor kill alıyorsun defans yapmaktan acizsin falan fistan. Twitter adresimi verdim buradan iletişime geç İstanbul'daysan bir kahve içelim yüzyüze konuşalım diye adam inanmadı lan büyük olduğuma abinin hesabı mı falan demeye başladı şaşırdım cidden.
Ne kadar dolmuşum abi ben bu sunucuya. Harbi lole başladım başlayalı her gün oyunda bir tatsızlık yaşıyorum :D

Takımı
Galatasaray
tr serverı ne kadar kötü lan inanamıyorum tüm laflarımı geri aldim

Arkadaşlar tr serverında oynuyorsanız @Advancenin dediği doğru. Jungle oynayacaksınız. Lolkinge girin Lee Chi search karşilaşmalarıma bakın. %99 jungle. İyi bir ormancı oyunu taşır. Farklı buildler yapın karşi adamlara göre kasın. En önemlisi hissederek oynayin adam çalıda mesela hissettin mi at flash vs o zaman farkını göreceksiniz. Benn denizden nacizane fikirler :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Bu mesaj AlphaFusion rumuzlu uyeden alinti yapildi
AlphaFusion demiş ki:
Gördüğüm kadarıyla 2 görev oyunu çevirir zaten,
Jungle ve Support.
aynen öyle daha dün 4 0 gittim midde kule altı almaya başladım diana vs ori eşleşmesinde.Jungle a dedim bana gelme botu campla jungle la beraber feedledi bot lane lane i bıraksam olmuyor kule vs gitcek bırakmayınca da böyle oluyor.Oyun sonu klasik gang mi geldin mal bilmem ne şu mantığa deli oluyorum gang gelmeyince feedlenecek mi illa ya böyle bir mantık mı var ben niye feedlemiyorum hiç gang istemem ben mid lane olarak daral:

Takımı
Galatasaray
1. Riven ünlü oldu herkes oynamaya başladı
2. Koşma animasyonu iyileştirildi
3. 47838584 tane satacak skin geliyor

4. Adım: NERF. SONUNDA.

Yukarı Alt