Bro 1-2 aydır full dereceli giriyorum sinirlerim yıprandı ligler sıfırlanacak dediler onun için dereceli girmiyorum şu aralar normal oyunda önüne gelecek adamı bilmiyorsun en azından farklı farklı karakterler gelince kendini geliştiriyorsun azda olsaMopneet demiş ki:Ben dereceli oynamaya başladığımdan beri normal oyun girmiyorum. Siz nasıl oluyor da dereceli varken normal girip zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Normal oynarken hedefsiz, amaçsız hissetmiyor musunuz?
aynen tek normal oyun sadece fantezi amaçlı giriyorum ben ya da jungle öğrenmek için falan onun dışında 5 kişi girmiyorsak soloqMopneet demiş ki:Ben dereceli oynamaya başladığımdan beri normal oyun girmiyorum. Siz nasıl oluyor da dereceli varken normal girip zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Normal oynarken hedefsiz, amaçsız hissetmiyor musunuz?
Bide bro oyun oynuyorsun bence bu kadar abartmayada gerek yok benceMopneet demiş ki:Ben dereceli oynamaya başladığımdan beri normal oyun girmiyorum. Siz nasıl oluyor da dereceli varken normal girip zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Normal oynarken hedefsiz, amaçsız hissetmiyor musunuz?
Aynen ben de de bu durum var. Yok ben afk bilmem ne falan normal oyunda cok sık oluyor tabiki bazen gayet güzel maclar da oluyor.Mopneet demiş ki:Ben dereceli oynamaya başladığımdan beri normal oyun girmiyorum. Siz nasıl oluyor da dereceli varken normal girip zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Normal oynarken hedefsiz, amaçsız hissetmiyor musunuz?
Haklısın.Heartless demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bide bro oyun oynuyorsun bence bu kadar abartmayada gerek yok benceMopneet demiş ki:Ben dereceli oynamaya başladığımdan beri normal oyun girmiyorum. Siz nasıl oluyor da dereceli varken normal girip zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Normal oynarken hedefsiz, amaçsız hissetmiyor musunuz?
Heartless demiş ki:O bana 1 ocakta sıfırlanacak diyeni bulup dayak delisi edecem ben ya