Resim 2 saat acilmadi lanLemonade demiş ki:evet biraz geç oldu farkındayım- Resim Silinmiş.
dedim skille ölecek ezMaddy demiş ki:Ezrealı yakalayıp sonra minyona dalan lbye f0R Xd
5 kisi ranked girilmiyo takim hariç qnq xssarkolata demiş ki:normal oyun? xd
hasan+annie sup keyfi xdCrusade demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.Resim 2 saat acilmadi lanLemonade demiş ki:evet biraz geç oldu farkındayım
Özgür kankimi suplarkene
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
dedim skille ölecek ezMaddy demiş ki:Ezrealı yakalayıp sonra minyona dalan lbye f0R Xd
kanka adamı durdurmak için attığı zincir öldürüyordu neredeyse zatenHeartless demiş ki:Ahmet sadece benim pentamı çalar zaten
Silver 1'e çıktım silver 3'ün seriden hemde hıh
adama bi qw yapıyodum ölüyodu zaten sadece e attım %60a yakın hp yediLemonade demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
kanka adamı durdurmak için attığı zincir öldürüyordu neredeyse zatenHeartless demiş ki:Ahmet sadece benim pentamı çalar zaten
Silver 1'e çıktım silver 3'ün seriden hemde hıh
Aynen bi apc nasıl ölümsüz olur oyun sonu onu gösterdimsarkolata demiş ki:Helal aga valla kayle carry 3 canlı olmussun bir de
full metalin efektleri var hoş ama krom da güzel gibi bi karar veremedimsarkolata demiş ki:full metal güzel, bende freljord var çok kötü xd, molten de güzel ama alınmıyor diye biliyorum, ninja da güzel