illegal99 muydun sen?_TAu demiş ki:en çokta plat 5ten plat 3 e ordanda plat 1 e atmasını seviyorum riotun <3 2-3güne daymınt ...
Aynen yeni nick JJ Phantasosarkolata demiş ki:Bu mesaj _TAu rumuzlu uyeden alinti yapildi
illegal99 muydun sen?_TAu demiş ki:en çokta plat 5ten plat 3 e ordanda plat 1 e atmasını seviyorum riotun <3 2-3güne daymınt ...
Runaan çıksaydınEgoist demiş ki:
Sıkıldım yaaa, oyun sonuna doğru team kill alınca towna dönüp bütün itemlerimi satmaya ve rabadon almaya başlamıştım
Yanına ben gelmemişimWax Whine demiş ki:Derecelide neden beceriksiz adcler denk geliyor hep? 3 lvlda kule altına girmek nedir abi sup oynamaktan sıkıldım valla.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Qnq duo gelWax Whine demiş ki:Derecelide neden beceriksiz adcler denk geliyor hep? 3 lvlda kule altına girmek nedir abi sup oynamaktan sıkıldım valla.
O kadar iyiyim diyorsunMirage demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yanına ben gelmemişimWax Whine demiş ki:Derecelide neden beceriksiz adcler denk geliyor hep? 3 lvlda kule altına girmek nedir abi sup oynamaktan sıkıldım valla.
Qnq duoda da sizin oyunda beceriksiz kalırsam bu kez kendimi kötü hissederimsarkolata demiş ki:Qnq duo gelWax Whine demiş ki:Derecelide neden beceriksiz adcler denk geliyor hep? 3 lvlda kule altına girmek nedir abi sup oynamaktan sıkıldım valla.
Gümüş ile bronzun hiç farkı yok adam solo top Vlad oynuyor karşısında teemo var. Ben de Vi almıştım. Yardım istiyor geliyorum diyorum tam geleceğim duvardan q atamadan adam giriyor teemoya ölüyor. Sonra suçlu jung. Jungledan da bu sebeple muzdaribimZippy demiş ki:Adc beceriksizse supp oynamak işkence gibi oluyor.Ranked maçlarımın %80'i supp.Her türlüsünü gördüm ağır taşıyanda oldu support'u adc yada tanka çevirdiğimde
Jungle oynamak isteyen az çıkar.Söveni çoktur ama iyi taşır.Jungle oyna
Wax Whine demiş ki:
Buyurun. Takımda jung yok, neredeyse adc ile aynı kille sahibim. Bir de neden q-e attıktan sonra tutuştur atıyormuşum adam kulealtı kalsınmış kesecekmiş bunu dediğinde seviye 4tü Sonra LP neden 18 neden Gümüş 5'e takıldım...
Oyunda farm yapan yok