Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:

Buyurun. Takımda jung yok, neredeyse adc ile aynı kille sahibim. Bir de neden q-e attıktan sonra tutuştur atıyormuşum adam kulealtı kalsınmış kesecekmiş bunu dediğinde seviye 4tü :roll: Sonra LP neden 18 neden Gümüş 5'e takıldım...
Oha aynı bizim Nuri xd

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Farm yapan yok sorma. Farm yapmadım lanemde durmadım hiç middeydim paso. Midi yarıp bititdik. Şansa karşı takım çok beceriksiz çıktı

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Wax Whine demiş ki:
Farm yapan yok sorma. Farm yapmadım lanemde durmadım hiç middeydim paso. Midi yarıp bititdik. Şansa karşı takım çok beceriksiz çıktı

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
bende silver 5 teyim ve bugün sabah lanet okudum resmen adamlar oyuna all chattan küfür etmek için giriyor bitane orianna vardı kule altinda durdu oyun boyunca karşi takıma ve bot laneye first blood verdi diye :D ondan önce gold5 jax geldi adam jaxı sevmiyorum dedim minyonlar cikmadan gitti düşün :D
EUW 25-30 level arası üyeliği olan ve satmayı düşünen güvenilir arkadaşlar varsa ücret karşiligi alacağım pm atmanız yeterli :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kenan komutanın ultisi tf kazandırıyo beyler test edildi onaylandı

Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Wax Whine demiş ki:

Buyurun. Takımda jung yok, neredeyse adc ile aynı kille sahibim. Bir de neden q-e attıktan sonra tutuştur atıyormuşum adam kulealtı kalsınmış kesecekmiş bunu dediğinde seviye 4tü :roll: Sonra LP neden 18 neden Gümüş 5'e takıldım...
Oha aynı bizim Nuri xd
best sup konuştu xd

Takımı
Seçiniz...
Beyler benim karakterimin id pw sini zamanında kuzenim vermişti üyeliği ben kendim almamıştım kaydı kuzenim yapmıştı bana, bende ondan almıstım ama şimdi kuzenimde karakterin msn bilgileri yok yani üyeliğin kayıtlı olduğu msn i bilmiyoruz çalınırsa kurtaramam defalarca rp çektim sizce aktarma şansımız varmı baska msn e lol destek ekibinede yazıcam ama önce biraz arastrayım dedim bide karakterin kendime ait olduğunu kanıtlayabilirim bundan 2 3 ay önce ilk rp yi annemin kartından oyun içinde çekmiştim diğerlerini oyun goldu satan sitelerden çektim daha karakter 30 bile değildi yani full benim üzerime olduğunu kanıtlayabilirmiyim bu sekılde yani kanıtlamamı isterlerse kredi kartının numarasının bir kısmını atarak kanıtlıyabilir miyim ?

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler benim karakterimin id pw sini zamanında kuzenim vermişti üyeliği ben kendim almamıştım kaydı kuzenim yapmıştı bana, bende ondan almıstım ama şimdi kuzenimde karakterin msn bilgileri yok yani üyeliğin kayıtlı olduğu msn i bilmiyoruz çalınırsa kurtaramam defalarca rp çektim sizce aktarma şansımız varmı baska msn e lol destek ekibinede yazıcam ama önce biraz arastrayım dedim bide karakterin kendime ait olduğunu kanıtlayabilirim bundan 2 3 ay önce ilk rp yi annemin kartından oyun içinde çekmiştim diğerlerini oyun goldu satan sitelerden çektim daha karakter 30 bile değildi yani full benim üzerime olduğunu kanıtlayabilirmiyim bu sekılde yani kanıtlamamı isterlerse kredi kartının numarasının bir kısmını atarak kanıtlıyabilir miyim ?
doğrulama yapılmadıysa hiç bişey gereksizin istediğin maili yapabilirsin ama çalınınca sordukları sorulardan bazılar;
üyeliğe girilen 3 yerin ip adresleri,
aldığınız ilk 5 hero ve bunun gibi sorular

Takımı
Besiktas
silver 1 seri maçları 1 win 1 lose 3 maç kaldı acayip gerildim ya

Yukarı Alt