Karsim benim yha sarkişim dile benden ne dilersen.. şu çara aylardir el atmayanlari imrendirecek bi hediye olsun :wink1: :wink1:

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Karsim benim yha sarkişim dile benden ne dilersen.. şu çara aylardir el atmayanlari imrendirecek bi hediye olsun :wink1: :wink1:

fokus istiyomuş XD

kanka gel anahtar teslim XDD

dukkan kurtarmaz kanka evi al sen plat hesaba karşılık

Takımı
Besiktas
patch atarken 0 kbps'de kalıyor. yok mu bunun bi çözümü arkadaş dünden beri patch atamıyorum.googledan baktım dosya sil virüs programını devre dışı bırak tarzı şeyler işe yaramıyor.

Takımı
Besiktas
oyunu sil tekrar yükle laptopta oluncada patch atmıyor benimde sıkıntı var

Takımı
Seçiniz...
peer to peer transfer işaretleyin ayarlardan ayrıca herkeste 0 kbps düşüyor 5 6 dakika kalıyor öyle sonra başlıyor.Peer to peer transfer yaparsanız seed alır ve daha hızlı patch yaparsınız. :))

Takımı
Besiktas

patch burada hata veriyor beyler saatlerce beklesemde ilerleme kaydetmiyor. oyunu komple sildim tekrar kurdum yine aynı şekilde kaldı.

Geçmek istediğimiz sunucuda bizimle aynı nickte olan biri varsa ücretsiz olarak nick değişimi yapabiliyor muyuz ? 1 lv olması falan hiç farkediyor mu ?

Takımı
Galatasaray
evet yapabilirsin ama daha once o sunucudan geldiysen ordaki nickin gelir otomatik olarak

Bu preseason da yani şuan aldığımız maçlar yarısı kadar mı elo veriyor? Yoksa direk elomuzu yükseltiyormu?

Takımı
Galatasaray
geçen sezon yarısı diye bir muhabbet vardı ama bilmiyom sonuc olarak mmrın sonraki sezon için değişiyor

Bu arada master hackine rastlayan varmı?? Bugün çıkmış hack botrk veya bilgewaterla tek basışta tek atıyor ve sanırım sadece master yi de oluyor. Bugün rastladım adam tek kelime etmedi baştan sona dk 15 e kadar 0 gang attı bilgewater homeguard çıktı ve gördüğü her adama sadece 1 kere bilgewater aktifi basarak tek attı base de quadra aldı adam şaka gibiydi 16 ya 1 bitirdi böylece(base içinde öldü). Youtube a master yi botrk hack yazın çıkacaktır record almak isterdim.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
master yi hack değil o botrk hack her champde oluyor
peki nasıl oluyor bu hack? Script gibimi yoksa oyunun dosyalarıyla oynayarak falan mı oluyor? Bir de ne zamandır var bu?

Yukarı Alt