sarkolata demiş ki:http://eune.op.gg/summoner/userName=animationofdeath
Rate zaten oran demek ama neyseseskes demiş ki:%100 ban rate oranı almış .d
rate ruscada yeme'k anlamına geliyor belki arkadaş onu kast etti?Mirage demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
aferim aynstaynin kırma koluMirage demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
bol studio çok iyiydi de site kapandımı ne olduysa joduska olmuş çalışmıyor artık malesefLucky Gun demiş ki:bolstudio diye bir program var hemde çok uzun süredir var kullananıda gördüm ticket attım bunun için baya kapsamlı geri dönüş bile yapmamışlardı.Daha bir sürü saçma sapan şey çıkmaya başladı
çalıştırıyolarmış halaRebellen demiş ki:Bu mesaj Lucky Gun rumuzlu uyeden alinti yapildi
bol studio çok iyiydi de site kapandımı ne olduysa joduska olmuş çalışmıyor artık malesefLucky Gun demiş ki:bolstudio diye bir program var hemde çok uzun süredir var kullananıda gördüm ticket attım bunun için baya kapsamlı geri dönüş bile yapmamışlardı.Daha bir sürü saçma sapan şey çıkmaya başladı
site bakımdaymış şimdilik joduskaya yönlendirilmiş şuan joduskadaki çalışıyor arada kullanan varmış ( ) 2 tane script var ki tüm şeyleri dodgelama ve syndra onu yapan adama cidden büyük saygı duydum mesaj attım paypalını vermesi için bi 10 dolar çalışır benden büyük emek var ya honda reyiz deLucky Gun demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
çalıştırıyolarmış halaRebellen demiş ki:Bu mesaj Lucky Gun rumuzlu uyeden alinti yapildi