Sizce de syndra çok gereksiz damage atmıyormu? Beklediğimin 2 katı falan atıyor damage dfg ile. Ayrıca şuan gnar da aşırı op full tank bile kassan adam her oyun sonu en cok damage ı atan oluyor biliyorsa biraz. Bence şuan jax den daha etkili bir hero bilen ellerde.

Ps: Best syndra tr bir oyunda şuana kadar attığım en fazla damage açık ara bu :headbang: Daha fazla atana saygı duyarım :thumbsup:

43 dk sürmüş oyun.

kanka kusura bakmada yil 2014 hala sureli masa açtırmak kaldi mi bu bir
ikincisi seninde icinde bulunduğun bu durumdan yakinan tayfa olarak boyle olacagini ön göremedin mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
ikincisi seninde icinde bulunduğun bu durumdan yakinan tayfa olarak boyle olacagini ön göremedin mi?

Kanka para sıkıntısı yokta arkadaş ortamıyla girdik kafeye aram açtık bir kaç el oynadık sonra diğeri ikisi kantır kapışalım dedi yok ben oynamıcam dedim onlar girdi ben bi el daha aram atayım dedim süre bitince zorla kaldırdılar beni çıktık kafeden. :mrgreen: Sıkıldım hadi lan kalk hadi senimi beklicez gidelim gidelim derken öle işte. :mrgreen:
Edit: Birde yandan benim klavyeye abanıp durdular sinirlendim bende kalktık öle işte. Ortam meslek lisesi ortamı olunca yapacak bir şey olmuyor. :lolmuch:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Lemonade demiş ki:

Kanka para sıkıntısı yokta arkadaş ortamıyla girdik kafeye aram açtık bir kaç el oynadık sonra diğeri ikisi kantır kapışalım dedi yok ben oynamıcam dedim onlar girdi ben bi el daha aram atayım dedim süre bitince zorla kaldırdılar beni çıktık kafeden. :mrgreen: Sıkıldım hadi lan kalk hadi senimi beklicez gidelim gidelim derken öle işte. :mrgreen:
Edit: Birde yandan benim klavyeye abanıp durdular sinirlendim bende kalktık öle işte. Ortam meslek lisesi ortamı olunca yapacak bir şey olmuyor. :lolmuch:
daral: :olucem:

Takımı
Besiktas
şimdi ona kabul etmiyor bilmem neyim yazsak ne olur biriniz deneyin ya merak ettim

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Lucky Gun rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lucky Gun demiş ki:
şimdi ona kabul etmiyor bilmem neyim yazsak ne olur biriniz deneyin ya merak ettim
Tamama tıklatmıyor elektrik kesilmesi yüzünden ben de ilk uyarımı aldım denedim :D

Eylülden beri ranked atmadım bugün dayanamayıp bi atayım, ne kadar kanserleyebilirler ki dedim. Bu arada oyunda lag var girmeyin.
Bu arada cocugun babası terminator heralde 24 saat nasıl calısıyor sadfsdfaa

Takımı
Galatasaray
Lemonade demiş ki:
Eylülden beri ranked atmadım bugün dayanamayıp bi atayım, ne kadar kanserleyebilirler ki dedim. Bu arada oyunda lag var girmeyin.
Bu arada cocugun babası terminator heralde 24 saat nasıl calısıyor sadfsdfaa
nasil bi tesaduf la ben de oyunu biraktim bir sureligine ruyalarimda takla atiyorum ama senin hesaptan bir vayne oynayim dedim oyundaymissin

Takımı
Besiktas
Karşı sup her üstüme atladığında oyundan bağlantıp kopuyor bana vurduklarını yediğim damage'i görebiliyorum ama kıpırdayamıyorum bileklerime jilet vurup bilgisayarı aşşağı atacam birazdan

Yukarı Alt