al bakalım :)
http://wallpaperswide.com/night_sepia-wallpapers.html
http://wallpaperswide.com/night_sepia-wallpapers.html
Babası balkondan düşmüştür.Lemonade demiş ki:Bir insan niye 2. dakikadan itibaren afk olur?
Süper hafta, hepsi bende var hepsiyle bayağı bir oynadım -.-EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:League of Legends Haftanın Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu
Ashe
Diana
Fiddlesticks
Fizz
Kha'zix
Nidalee
Shen
Thresh
Twitch
Udyr
Benim denemek istediğim birçok şampiyonu koymuşlar benim için on numara bir haftasarkolata demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Süper hafta, hepsi bende var hepsiyle bayağı bir oynadım -.-EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:League of Legends Haftanın Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu
Ashe
Diana
Fiddlesticks
Fizz
Kha'zix
Nidalee
Shen
Thresh
Twitch
Udyr
Ama? Darius mu yokNoMoreLove demiş ki:Şu anda oyundaki bütün championlara sahibim. AMA!
Gayet normal hacım sanırım ki smurf, 40 maç kazanıp hemen 30 lvl yapmış bootsla falan sonrada full ranked kasmış. Normal game girmediğine görede kesinlikle smurf diye düşünüyorumLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bu adam bu kadar az maç atmışken, hangi ara 30 olmuş hangi ara elmas kümeye çıkmış İstatistikler belirli bir sürede sıfırlanıyor mu?
Bizim anlayacağımız dilden "yan char".Lemonade demiş ki:Smurf nedir?
Shen oyunun en iyi top lane'lerinden birisi o yüzden banlanmak kaderi Doğası gereği tank zaten.Sen tf yaparsın adam kule alır sonra tam adc'yi indiriyorum dersin bi bakarsın shen ultisi ile tf'ye giriş yapmışDuygusuzz demiş ki:Bu yeni gelen karakterlerde hangi tank daha iyi shen kullandım ama yetersiz kaldım gibi
Şu oyunda en iyi diye bir kavram yok bunu öğrenmeden bir şey yapamazsınız şu oyunda.Zippy demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Shen oyunun en iyi top lane'lerinden birisi o yüzden banlanmak kaderi Doğası gereği tank zaten.Sen tf yaparsın adam kule alır sonra tam adc'yi indiriyorum dersin bi bakarsın shen ultisi ile tf'ye giriş yapmışDuygusuzz demiş ki:Bu yeni gelen karakterlerde hangi tank daha iyi shen kullandım ama yetersiz kaldım gibi