V1.0.0.151:Lemonade demiş ki:Leblanc'ın yediği nerflerden sonra ne düşünüyorsunuz?
SoldakiAdvance demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
V1.0.0.151:Lemonade demiş ki:Leblanc'ın yediği nerflerden sonra ne düşünüyorsunuz?
Distortion:
Mana cost reduced at later ranks to 80/85/90/95/100 from 80/90/100/110/120.
V1.0.0.142:
Sigil of Silence: projectile speed increased to 2000 from 1400.
Distortion:
Cooldown reduced to 18/16/14/12/10 seconds from 20/18/16/14/12.
Casting Mimic: Distortion no longer disables LeBlanc's ability to return to Distortion's origin point and vice versa.
Hangi nerften bahsediyorsun acaba?
aga graves flash almış? bide zac'e ağlayan karı al (liandry xd)Lemonade demiş ki:Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim gülmekten oynayamadım
- Resim Silinmiş.
Olur öyle arada Tamamdırsarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
aga graves flash almış? bide zac'e ağlayan karı al (liandry xd)Lemonade demiş ki:Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim gülmekten oynayamadım
- Resim Silinmiş.
hmm istatistiklere göre tristian olursan kazanıyorsun.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Bugün akıyorum .
Yenilgiyi takmayacaksın, baktın takımın çok kötü sen de trolliyeceksin, başka türlü stresten siniri bozuluyor insanın.Triptonic demiş ki:abi 9 1 2 giderken takımdaki bnm dısımda en iyi 1 8 2 gidiyorsa siz yerimde olsanız ne yaparsınız? Kafayı yedirdiler bana ya dereceli bi de baska olsa sallamıycam.
Aynen Draven çıkacağından emindim deSpartacusss demiş ki:Draveni niye seçmediniz oylamalarda yav.O kadar da heveslenmiştim Draven seçilecek diye
Fizz çok eglenceli qnq hopluyo zıplıyo deme öyle..Mopneet demiş ki:Fizz'i görünce inandım ben. Bütün veletler Fizz demiştir.