Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Şu oyunda en iyi diye bir kavram yok bunu öğrenmeden bir şey yapamazsınız şu oyunda.
Herşey oyunculukda bitiyor doğru ama şunuda bilmek lazım en iyi diye birşey var.Göreceli bir kavramdır ve insanların kriterlerine göre oluşur.Bu oyundaki tüm herolar ayrı ayrı birilerine göre en iyi katagorisinde ve Shen konusunda birçok hem fikir olduğum kişi varki sürekli banlanıyor

Advance

Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Advance demiş ki:
Şu oyunda en iyi diye bir kavram yok bunu öğrenmeden bir şey yapamazsınız şu oyunda.
Herşey oyunculukda bitiyor doğru ama şunuda bilmek lazım en iyi diye birşey var.Göreceli bir kavramdır ve insanların kriterlerine göre oluşur.Bu oyundaki tüm herolar ayrı ayrı birilerine göre en iyi katagorisinde ve Shen konusunda birçok hem fikir olduğum kişi varki sürekli banlanıyor
Tamam sen istediğin gibi düşünebilirsin o zaman.

Takımı
Besiktas
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duygusuzz demiş ki:
Bu yeni gelen karakterlerde hangi tank daha iyi shen kullandım ama yetersiz kaldım gibi
Shen oyunun en iyi top lane'lerinden birisi o yüzden banlanmak kaderi :D Doğası gereği tank zaten.Sen tf yaparsın adam kule alır sonra tam adc'yi indiriyorum dersin bi bakarsın shen ultisi ile tf'ye giriş yapmış :D
Defansı falan gayet iyi takıma çok kill aldırdım ama saldırıda baya zayıf kalıyor defans itemlerinden sonra önerebileceğin saldırı itemi falan varmı en azından biraz hp indireyim vurduğum adamda

seskes

trinity force yada statik shivv kasabilirsin, ama late game de biraz daha useless oluyor.

Advance

Duygusuzz demiş ki:
Zippy demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Bu yeni gelen karakterlerde hangi tank daha iyi shen kullandım ama yetersiz kaldım gibi
Shen oyunun en iyi top lane'lerinden birisi o yüzden banlanmak kaderi :D Doğası gereği tank zaten.Sen tf yaparsın adam kule alır sonra tam adc'yi indiriyorum dersin bi bakarsın shen ultisi ile tf'ye giriş yapmış :D
Defansı falan gayet iyi takıma çok kill aldırdım ama saldırıda baya zayıf kalıyor defans itemlerinden sonra önerebileceğin saldırı itemi falan varmı en azından biraz hp indireyim vurduğum adamda
Sunfire cape al split push yap diyeceğim anlayacağın kelimeler al ve yap olacak :D

Takımı
Besiktas
Shen'le uğraşmayayım en iyisi voli bear alırım rünlerden sonra

Mopneet

Advance demiş ki:
Sunfire cape al split push yap diyeceğim anlayacağın kelimeler al ve yap olacak :D
günateşi pelerini, ayrık ittirme :p

Doma$no

Bu master yi'nin değişeceği.Summoner iconlarının geleceği patch ne zaman bilgisi olan var mı? 3 hafta önce söylediler hala gelmedi

- Resim Silinmiş.

Niye her oyuna girdiğimde bu çıkıyor 140 kişi oyuna mı giriceğiz? :lol:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Tauriel

Öğretiyorum
ya beyler bu max kare hızı seçeneği varya menü de o ne işe yarıyor ben ne yaparsam yapıyım bir değiklik yok ekran kartı biraz kötü hatta baya kötü fps çok düşük o ayarın kaç olması lazım ben dengeli yaptım ama oyunun daha az kasması için

Yukarı Alt