farukolgen demiş ki:teşekkürler
farukolgen demiş ki:teşekkürler
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.Hiç bi şekilde kötü maksatlı yapılmamıştır.Bende 1. sayfada bulunan mBot DOWNLOAD - Official Website linkinden indirmiştim.Evet arkadaşımızın dediği gibi link virüslüdür.Tekrardan kendisine teşekkür ederimanqel05 demiş ki:Serhat'ın Paylaştığında Virüs var indirmeyin(mbot'u indirdiğinde verdiği uyarıdan farklı bi uyarı verdi Nod32).
angel05 bakmış virüslü olduğunu tespit etmiş.Bende o arkadaşa güvenip virüslü olduğu imasına kapıldım.Bu nedenlede linki kaldırdım.Hem ben bu linkle oyuna girdim fakat herhal daha sorun olacak ki oyuna girer girmez dc veriyor.Mbot un kendi offical siteside açılmış değil.Ya da bende açılmıyorNiNCaSu demiş ki:Benim paylaştığımla bu sürüm aynı versiyon.Ayrıca benim her hafta güncellediğim linktemi virüs var?
Lütfen beyefendi herhangi bi panik söz konusu değil ben tarafından sadece internet tarayıcımda bi sorun teşkil olup 2 mesaj yazmış üst üste dediğiniz gibi linkinizde herhangi bi virüs yok.angel05 arkadaşımız nod32 de bulduğunu söylemiş.Evet bu doğru fakat nod32 de bu şekil sorun olmakta.Bunu sürekli görmekteyiz...Mbot un v1.36 ı konusunda ise birşey söylemek gerekirse.Sürekli denememe rağmen her oyuna girişte dc hatası vermesi.Bundan sonra artık sitenin açılıp yeni versiyonu sunmalarını bekleyeceğiz...Saygılar...NiNCaSu demiş ki:Benim güncellediğim botlarda virüs söz konusu bile değildir arkadaşlar.Bilginize.
Edit.RanwaX demiş ki:botterheavens.org var ne bu fake site olabilir mi?
mBot DOWNLOAD - Official Websitewchakal demiş ki:bende botter heavens acılmıyor ben de mı sorun var acaba sızde de acılmıo mu
Abi nerelerdesinQuattro demiş ki:mBot DOWNLOAD - Official Websitewchakal demiş ki:bende botter heavens acılmıyor ben de mı sorun var acaba sızde de acılmıo mu
Burayı tıklaman yeterli sitenin açılmasına gerek yok.
Abi ne diyorsun?Full trojen mi?Ben sana abi diyorum yaptığın yoruma bak.Quattro demiş ki:Bu siteleden indireceğiniz dosyalar full trojen doludur aman diyim.RanwaX demiş ki:botterheavens.org var ne bu fake site olabilir mi?