Doad pek ilgilenmiyor şuan 500kişi bekliyor nerdeyse sitede doadda tık yok ne işdir anlamadık sin:

Mbot Sitesinin Download Bölümünde iSroBot indirmek için link yok neden acaba?

Henüz yeni sürüm çıkmadığından dolayı mı yoksa iSroBot ismi değişip farklı bir bot mu oldu?

ichon1 demiş ki:
Mbot Sitesinin Download Bölümünde iSroBot indirmek için link yok neden acaba?

Henüz yeni sürüm çıkmadığından dolayı mı yoksa iSroBot ismi değişip farklı bir bot mu oldu?
Arkadaşlar daha oyun yeni açıldı bizde bekliyoruz.Yeni sürüm çıktığı zaman paylaşacağız.

Hayır Tamam Henüz Çıkmadı onu biliyorumda Daha önceki updatelerde orada iSroBot bölümü vardı ve en azından eski sürümü vardı orada yenisi olmasa bile fakat suanda öyle bir konuda yok orada kaldırmışlar o bakımdan sordum acaba adı değiştiğinden dolayı mı böyle bir şey var yoksa gelmediğinden mi diye demekki henüz gelmemiş o yüzden konu bulunmuyor orada

:oldie: :oldie: :oldie: :detective: :detective:
wchakal demiş ki:
bende botter heavens acılmıyor ben de mı sorun var acaba sızde de acılmıo mu
SA ıp adresi istiyorlar ıp adresi lulurmusunz lazım ütün botlatıp adresinin istiyor çabuk bulunnnnnn summer4: summer4: summer4: summer4: summer4: :coffee: :coffee: :coffee: :byes: :byes: :byes: :byes:

bendede acılmıyor bi ekleymediler yeni sürümü adamlar yenis erverda 30 lvle geldi anasını satim...

Yukarı Alt