teomangs93 demiş ki:
alt alta 5 tane link var hangisini indirmemiz gerekiyor?
Kardeşim benim PC'de hâlâ açılmıyor mBot'un sitesi. Hacker'lar birkaç tane sahte mBot sitesi yapıyor, sen onlardan birisine girmiş olmalısın. mBot'un sitesi botters-heaven.net'tir. "boters-heaven.net", "botters-haeven.net", botters-heaven.org" gibi sahte siteler var ve bu sitelerden bot indirenlerin char'ları direk güm. Belirttiğim orijinal siteye ulaşım sağlandığında "iSRO" diye yazanı indireceksin.

Bu arada bende mBot'un yeni sürümü mevcut. Türkiye haricindeki tüm ülkelerden botters-heaven.net'e ulaşılabiliyor. Ben Irak'ta bulunan bir arkadaşıma sitenin link'ini verdim ve açıldığını söyledi. Tarif ettim hangisini indireceğini, indirdi ve MSN'den bana yolladı. Şu anda kasıyor char... Oyunda yurtdışından olan arkadaşlarınız vardır. Onlar indirsinler ve size MSN'den yollasınlar. Çünkü bizim internetimizden kaynaklanıyor bu sorun.

Arkadaşlar, sizler için hotfile.com'a upload ettim ve PHBOT / MBOT Destek Bölümü'ne yeni bir konu açtım. Oradan indirebilirsiniz...

___KaRSLi___ demiş ki:
Arkadaşlar, sizler için hotfile.com'a upload ettim ve PHBOT / MBOT Destek Bölümü'ne yeni bir konu açtım. Oradan indirebilirsiniz...
Hani nerde..........

Sanırım Mbot a bir ceza vermenin zamanı geldi.Her ay mbot kullanıyordum bu yaptıklarından sonra sbot un ne kadaqr değerli olduğunu anladım... Bu ay ve gelecek aylarda mbota hep beraber ceza verelim arkadaşlar... Bir şeylerin farkında olsunlar,bizim onlara mahkum olmadıoğımızı anlasınlar...

dangerlord demiş ki:
___KaRSLi___ demiş ki:
Hani nerde..........

Sanırım Mbot a bir ceza vermenin zamanı geldi.Her ay mbot kullanıyordum bu yaptıklarından sonra sbot un ne kadaqr değerli olduğunu anladım... Bu ay ve gelecek aylarda mbota hep beraber ceza verelim arkadaşlar... Bir şeylerin farkında olsunlar,bizim onlara mahkum olmadıoğımızı anlasınlar...
İşte burada: http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=822&t=257651

Yazdıklarımı okumuyorsun galiba kardeşim. Ben yeni sürüm mBot'u gökten indirmedim. Türkiye'deki internet ağındaki bir problemden dolayı açılmıyor mBot'un sitesi. Yurtdışında olan herkes kasıyordu kaç gündür.

Yukarı Alt