Trojen mi ? Napalım indirelim mi indirmeyelim mi ?
Neyse dokunmadım o siteye.TehlikeliNiNCaSu demiş ki:Abi ne diyorsun?Full trojen mi?Ben sana abi diyorum yaptığın yoruma bak.Quattro demiş ki:Bu siteleden indireceğiniz dosyalar full trojen doludur aman diyim.RanwaX demiş ki:botterheavens.org var ne bu fake site olabilir mi?
1. sayfada hala 22 mart 2011 diyorNiNCaSu demiş ki:Arkadaşlar.1, sayfada ben paylaştım.İndirmeyiniz.İndirmek istiyorsunuz 1. sayfada mevcuttur.
Yeni sürümü gelmedi arkadaşlar.Eski sürümü güncel hala!_EnyalioS_ demiş ki:1. sayfada hala 22 mart 2011 diyorNiNCaSu demiş ki:Arkadaşlar.1, sayfada ben paylaştım.İndirmeyiniz.İndirmek istiyorsunuz 1. sayfada mevcuttur.
Anlayamıyorumki 1. sayfada paylaştım diyorsunuz fakat yeni sürüm gelmedi diyorsunuz.NiNCaSu demiş ki:Yeni sürümü gelmedi arkadaşlar.Eski sürümü güncel hala!_EnyalioS_ demiş ki:1. sayfada hala 22 mart 2011 diyorNiNCaSu demiş ki:Arkadaşlar.1, sayfada ben paylaştım.İndirmeyiniz.İndirmek istiyorsunuz 1. sayfada mevcuttur.
Peki teşekkürler.NiNCaSu demiş ki:Anlatmak istediğim 22 mart'daki paylaştık link hala çalışıyor demek.Umarım anlamışsınızdır.
aynen öyle yeni sürüm bu ama oyuna girmiyorAlgoritma demiş ki:http://82.165.134.202/download/index.php?id=136
mBot_iSRO1.36b
İndirdim bunu, virüstotal sonuçları;
mBot_iSRO1.36b.zip
Submission date:
2011-05-04 15:48:12 (UTC)
Current status:
finished
Result:
6/ 41 (14.6%)
Bulanan şeyler; Gen:Variant.Buzy.1312
Suspicious
Sus/ComPack-M