- Takımı
- Seçiniz...
yaa ben yatırdımda noldu
Bakmuzda Şöle Yazıyor...extraloob demiş ki:beyler şu anda 2 ödeme hesaplarımda gözüküyor birisi darkın diğeri kobraxın k2n senin ödeme hesaplarımda gözükmüyor istersen sen bir kontrol et ödeme yaptığın yeri ne zaman yaptığını bir söyle bakayım !
rahat ol canımcım hemen alınsa alacağım zati :Sberkhoas demiş ki:Biliyorum okan abi sadece sordum sen takma biliyorum sorun gider gitmez alcağını
kardeş no ya bir bak :(extraloob demiş ki::
Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146
-------------------------------
Saygılarımla,
Abi Atm'den Yatıran Cok Mlsf Öle Yatırdım Normal Yatırınca Extra Para İstiyorlar 29 Ytl İstedi Benden Mecbur Kaldım:Sextraloob demiş ki:atm den yatırdıysan 2-3 gün sürebilir :S
Keşke netten yatırsaydın :SK2N demiş ki:Abi Atm'den Yatıran Cok Mlsf Öle Yatırdım Normal Yatırınca Extra Para İstiyorlar 29 Ytl İstedi Benden Mecbur Kaldım:Sextraloob demiş ki:atm den yatırdıysan 2-3 gün sürebilir :S
Nie Benimki Gecikti :S
extraloob demiş ki::idea: :idea: ^^ Private Silkroad Online VIP ACC. Satışı ^^ :idea: :idea:
Extraloob.Com güvencesiyle VIP ACC. satışları tarafımdan başlamıştır tek yapmanız gereken bu topic altında benimle iletişime geçmektir.
Madem ki bu kadar çok VIP ACC. almak isteyen var bizde belli bir ücret karşılığında sizlere bunu alacağız.
Yapmanız Gerekenler :
1) Banka Hesabıma 35 YTL yatırmanız
2) Bu mesaj altında ücreti yatırdım demeniz.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.
Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146
Alışveriş Yapan Üyelerimiz :
xMTx
Deja-Vuy
Volt
berkhoas