- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
yanıtladım pm'i teşekkürler ödemeyi bekliyorum.rehababa demiş ki:Parayı Diyarbakır Dağkapı şubesine yatırdım ö.m. bekliyorum.
yanıtladım pm'i teşekkürler ödemeyi bekliyorum.rehababa demiş ki:Parayı Diyarbakır Dağkapı şubesine yatırdım ö.m. bekliyorum.
Sabret xD ben 3gündür Bekliyorm xD...rehababa demiş ki:Beklemekten sıkıldım hala görünmedi mi para :S
48 Saat İçerisindeymiş Beklemen Lazım Diğer Arkadaşlarında Öle Oldu Mrklanma xD...sCHoFReN8181 demiş ki:arkadaslar benım para gorundu ama aktıvasyon mu war ıd ve pw ıcın beklemm mı gerek aldık hersey tmm ama oyn acılmıor
:S:S
ıgh. :? 48 saat içerisinde active oluyormuş. Kendim sordum adamların destek hattına.K2N demiş ki:24 Saat İçinde Aktif Olacağını Biliyorum Diğer Arkadaşlarında Öle Oldu Mrklanma xD...sCHoFReN8181 demiş ki:arkadaslar benım para gorundu ama aktıvasyon mu war ıd ve pw ıcın beklemm mı gerek aldık hersey tmm ama oyn acılmıor
Titus Pullo demiş ki:ıgh. :? 48 saat içerisinde active oluyormuş. Kendim sordum adamların destek hattına.K2N demiş ki:24 Saat İçinde Aktif Olacağını Biliyorum Diğer Arkadaşlarında Öle Oldu Mrklanma xD...sCHoFReN8181 demiş ki:arkadaslar benım para gorundu ama aktıvasyon mu war ıd ve pw ıcın beklemm mı gerek aldık hersey tmm ama oyn acılmıor