- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
yok güzelim gelse anında alırım zati görüyorsun herkese ne istesek alıyoruz sorunsuzca.K2N demiş ki:Benim Para Hala Gelmemiş Sanırım
yok güzelim gelse anında alırım zati görüyorsun herkese ne istesek alıyoruz sorunsuzca.K2N demiş ki:Benim Para Hala Gelmemiş Sanırım
atm değil BTMK2N demiş ki:Ne Biçim Atm Bu xD... Kac Yıllık Acaba Bi Parayı Yollayamadı xD.. Anlayaşın İçin Saol
Bence Sen Yanlış Biliorsun xD...BTM İlk Senden Duymuştum ATM Die Biliyorum BenTitus Pullo demiş ki:atm değil BTMK2N demiş ki:Ne Biçim Atm Bu xD... Kac Yıllık Acaba Bi Parayı Yollayamadı xD.. Anlayaşın İçin Saol
kafasına ne zmn eserseberkhoas demiş ki:Okan abi kaç günde aktive eder bu gm ler
zuha süperdi bu arada senin msn yi ekledim benim msn mailto:[email protected] (herkesten özür diliyorum)xkobrax1401 demiş ki:kafasına ne zmn eserseberkhoas demiş ki:Okan abi kaç günde aktive eder bu gm ler
Ben Direk Hesaba Yatırcakdım 29 Ytl İstedi Ordaki Kız ATMden Yatırınca 4 Ytl Ücret Aldıkemek demiş ki:havele ücreti nekadaralıyor lar onu söyleyebilirmisiniz ?
ATM ile göndermekle diğeri arasındaki fark nedir ?
extraloob demiş ki::idea: :idea: ^^ Private Silkroad Online VIP ACC. Satışı ^^ :idea: :idea:
Extraloob.Com güvencesiyle VIP ACC. satışları tarafımdan başlamıştır tek yapmanız gereken bu topic altında benimle iletişime geçmektir.
Madem ki bu kadar çok VIP ACC. almak isteyen var bizde belli bir ücret karşılığında sizlere bunu alacağız.
Yapmanız Gerekenler :
1) Banka Hesabıma 35 YTL yatırmanız
2) Bu mesaj altında ücreti yatırdım demeniz.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.
Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146
-------------------------------
Alışveriş Yapan Üyelerimiz :
xMTx
Deja-Vuy
Volt
berkhoas