Almak isteyen alır adam oraya 50 YTL yazmış,fiyat belki uçuk olabilir ama siz gidipde restaurant'da yemek yeyip fiyat önünüze 50 YTL geldiğinde siz tutupda geliş fiyatından hesaplayın deyipde parasını ona göre vereyim diyemezsiniz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
kexxxxtraNoobss ve aTaKcHi

Kullanici hesaplari mesajlari ile birlikte silinmistir..

bana kalırsa cok fazla kdv koyuyorsun üstüne bu fiyatlarla kimsenin alacağını zannetmiyorum 25 milyon nerede 50 milyon nerede:)

Xlazine demiş ki:
bana kalırsa cok fazla kdv koyuyorsun üstüne bu fiyatlarla kimsenin alacağını zannetmiyorum 25 milyon nerede 50 milyon nerede:)
O kadar laf edildi , daha fiyatı tartışıyorsunuz... Alacak olan yatırır parasını VIP olur , almayacak olan uğramaz topice olur biter...

Windy

Extra konuya fiyat hakkında yorum yapın dedi heralde x// önüne gelen fiyat hakkında yorum yapıyor.. istemiyorsanız almazsınız olur biter :wink1:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
WampiRez demiş ki:
Extra konuya fiyat hakkında yorum yapın dedi heralde x// önüne gelen fiyat hakkında yorum yapıyor.. istemiyorsanız almazsınız olur biter :wink1:
Evet Ocean 19$ diyor. Zaten herkesi de bir Ocean lafı tutmuş gidiyor... İyi ki bir GM adını öğrendiniz. Neyse konudan sapmlayalım.

hmzsnmz demiş ki:
Xlazine demiş ki:
O kadar laf edildi , daha fiyatı tartışıyorsunuz... Alacak olan yatırır parasını VIP olur , almayacak olan uğramaz topice olur biter...
Ne? 25 YTL mi? Sen uçtun mu bilader? Çok şey gördüm ama bunu görmedim. 25 YTL. Hiç güleceğim yoktu :!:

19$ sadece üyelik parası. Sonra bunun PTT'den alınan havale parası var. Ne kadar? 23 YTL 8O Bu ne demek :?: Hesaplayalım hemen.
Bu gün 1 Dolar 1,2220 Yeni Türk Lirasına eşit. Yani 19 Dolar 23.218 Yeni Türk Lirasına eşit oluyor. Yani 23 Lira 22 Kuruş. Buna bir de 23 YTL havale parasını ekleyin.
23
23.22
+____
46.22

İzin verin de yani geriye kalan 3 Lire 78 Kuruş da siteharcansın veya site sahiplerine gitsin :!:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Ben konuyu kaçırdım galiba ama buradaki bir eşşek arkadaş kaçırmamış ve bana küfürler yağdırmış. Ben de biraz anlamaya başladım sanırım.
Ben burada daha deminki postumda hesaplama yaptım ve bu hesap da doğru. Çünkü teyzem PTT'de çalışıyor ve ona sordum. Buna düzgün cevap veremeyip de küfreden köpek. Sen ne hata gördün de küfüre başvurdun, hata varsa uyarı butonu var. Oda olmadı ÖM var. Ama tabi işin ucunda ban da olsa, yasal işlem de olsa, rezil olmak da olsa burada kendini ispatlamış sandı. Ama tam tersine bir şeyi ispatladı. Rezil oldu. Bir daha sitede kendini ispatlayamayacak; çünkü banlandı. Şimdi burada rezil olmak isteyen varsa, "banlansam bile hiç olmazsa haklı olarak, kendimi ispatlayarak banlandım" diye kendini kandırarak banlanıp gitmek isteyen varsa, hiç çekinmeden çıksın ve istediğini söylesin. Çünkü ben aldırmıyorum. Zaten böyle ÖMler alıyorum. İstediğiniz kadar hakaret içeren ÖM yollayın. Okunmadan silinecektir. Sakın karşılık beklemeyin!!!

beyler benim fikrimi sölemek istiorum . bu topicde o kadar yorum yazılmış ama hiç kimse de ben almak istiorum felan demiyo. çünkü fiyat çok kabarık. burdaki insanlar salak degil , onlarda biliyor bu 50 ytl nin 25 ytl si maliyeti oldugunu . tamam diceksiniz sana zorla al diyen yok diye ama benim görüşümce 30-35 ytl arası bi fiyat koyun. hem çok satın hemde kâr ınız çok olur. bu fiyatla alıcı zor çıkar . hatta gördügüm kadarıyla henüz bi satışınız bile yok

POTATOHEAD demiş ki:
beyler benim fikrimi sölemek istiorum . bu topicde o kadar yorum yazılmış ama hiç kimse de ben almak istiorum felan demiyo. çünkü fiyat çok kabarık. burdaki insanlar salak degil , onlarda biliyor bu 50 ytl nin 25 ytl si maliyeti oldugunu . tamam diceksiniz sana zorla al diyen yok diye ama benim görüşümce 30-35 ytl arası bi fiyat koyun. hem çok satın hemde kâr ınız çok olur. bu fiyatla alıcı zor çıkar . hatta gördügüm kadarıyla henüz bi satışınız bile yok
egerki yanlış bişe sölediysem kusura bakmayın mesajımı editleyebilirsiniz

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
tamam 35 lira yapıyorum görelim bakalım teklifleri madem bu kadar itiraz geldi duyarsız kalmayalım.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
:idea: :idea: ^^ Private Silkroad Online VIP ACC. Satışı ^^ :idea: :idea:

Extraloob.Com güvencesiyle VIP ACC. satışları tarafımdan başlamıştır tek yapmanız gereken bu topic altında benimle iletişime geçmektir.

Madem ki bu kadar çok VIP ACC. almak isteyen var bizde belli bir ücret karşılığında sizlere bunu alacağız.

Yapmanız Gerekenler :

1) Banka Hesabıma 35 YTL yatırmanız
2) Bu mesaj altında ücreti yatırdım demeniz.
3) Sonrasında ben size özel mesaj atacağım ve gerekli işlemleri tamamlayacağız.

Banka Havalesi
Banka: Garanti Bankası
Şube Adı: Esentepe
Şube No: 347
Alıcı: Okan Çelebi
Hesap No: 6689146

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png

*fiyatta indirime gidilmiştir.

Son düzenleme:

Xenas

Hayırlı olsun fiyat gayet normal oynamak isteyenler için güzel bir fırsat extraloob.com silkroad ın değişilmez tartışılmaz forumu ^^

Yukarı Alt