Tatlı Dil Yılanı deliğinden çıkarır
SoN_eMiR demiş ki:Tatlı Dil Yılanı deliğinden çıkarır
Extra yapmaz sen merak etme. İndirime gidildiği için bende sevindim müşteriler adına. Umarım işinizi kolaylaştırmakta bi nebze faydamız olur. Hepinize keyifli oyunlarkuzucuk demiş ki:Extraloob 2-3 güne parayı çıkarabilirsem bizimkilerden, kesin alıyorum zam falan yapma aman
eyvallah..Titus Pullo demiş ki:Extra yapmaz sen merak etme. İndirime gidildiği için bende sevindim müşteriler adına. Umarım işinizi kolaylaştırmakta bi nebze faydamız olur. Hepinize keyifli oyunlarkuzucuk demiş ki:Extraloob 2-3 güne parayı çıkarabilirsem bizimkilerden, kesin alıyorum zam falan yapma aman
1YTL masraf olur kanımca oda olursa ^^anndriy demiş ki:yaa bişey sorcam şimdi bankaya gidip sadece 35 ytl mi wriyoruszz yoksa
transfer ücretide alıyolar mı bizden
Ptt Bankta 1 ytl havale ücreti alıyorlar diğer bankalar ne kadar alır bilmem ama fazla almazlarhmzsnmz demiş ki:1YTL masraf olur kanımca oda olursa ^^anndriy demiş ki:yaa bişey sorcam şimdi bankaya gidip sadece 35 ytl mi wriyoruszz yoksa
transfer ücretide alıyolar mı bizden
sana bişeymi dedik :? her lafa atlamamayı ögreniceksin ilk önce ben sordum 18 dolar degilmiydi diye eger öyleyse pahalıKingOfHere demiş ki:adam 50 den 35e indirmiş hala çok dionuz bedavamı vercek :x :x
Buraya topic yazmak demek herkese kendi düşünceni aktarmak demek. Orada SURGEON'un global topici var okusan onu diyorum.Colin demiş ki:sana bişeymi dedik :? her lafa atlamamayı ögreniceksin ilk önce ben sordum 18 dolar degilmiydi diye eger öyleyse pahalıKingOfHere demiş ki:adam 50 den 35e indirmiş hala çok dionuz bedavamı vercek :x :x
20 $ = 25 YTL ye geliyor 10 ytl de kar payi olsa..Colin demiş ki:sana bişeymi dedik :? her lafa atlamamayı ögreniceksin ilk önce ben sordum 18 dolar degilmiydi diye eger öyleyse pahalıKingOfHere demiş ki:adam 50 den 35e indirmiş hala çok dionuz bedavamı vercek :x :x
9€ deilmi?Spiral demiş ki:20 $ = 25 YTL ye geliyor 10 ytl de kar payi olsa..Colin demiş ki:sana bişeymi dedik :? her lafa atlamamayı ögreniceksin ilk önce ben sordum 18 dolar degilmiydi diye eger öyleyse pahalıKingOfHere demiş ki:adam 50 den 35e indirmiş hala çok dionuz bedavamı vercek :x :x